Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok melyik a jobb bilincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok melyik a jobb bilincs vagy ha csak lefog a párotok?

Figyelt kérdés
ápr. 21. 10:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bilincs és az ágyhoz bilincselve
ápr. 21. 10:23
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a cellában ha megbilincselnek és ráfeszítenek a rácsra
ápr. 21. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt szeretem, de azt jobban, amikor csak lefog. Intimebb.
ápr. 21. 11:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat kipróbáltuk a bilincset de eddig nekem jobb ha lefog de hátha megszeretem így is😊
ápr. 21. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
A bilincs nagyon jó.
ápr. 21. 11:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hangulatfüggő.

De ha mindenképpen választani kell bilincs.

ápr. 21. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Lefogás. Szeretek küzdeni, és szeretem érezni a férfi erőt😅
ápr. 21. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
Kötél, csuklópánt jobb, mert nem vág bele a csuklóba mint a bilincs.
ápr. 21. 13:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Valódi bilincs(ek).

Tizenéves korom óta ez a fétisem és néhány éve van is hozzá "szerencsém".

ápr. 23. 06:17

További kérdések:

Hol találok ilyen férfiakat?

akik vennének pl láb képet tiktokon lapulnak, de nem szoktam lajvozni. akkor hogyan találjam meg a legtöbbet?

Megcsalás és megcsalás között is van különbség? Vagy a szemetekben mindegy az indok, bármi miatt csinálja, elítélitek?

Mondjuk az egyik oldalon van az a személy, akit a párja elhanyagol szexuálisan de nem tud valami miatt kilépni a kapcsolatból (mondjuk mert gyerek van) és emiatt úgy érzi, szüksége lenne egy szeretőre. És ott a másik oldal, akinek otthon minden rendben, teljesen...

Mit gondoltok egy olyan lányról, akinek a mellbősége 92 cm? Sok, kevés? Vagy számítanak a többi részlet is? A test többi méretét (magasság, súly,...

Szia srácok. Mit gondoltok egy olyan lányról, akinek a mellbősége 92 cm? A mellbőséget a mellbimbóknál és a legteltebb résznél mértem. Sok, kevés? Vagy számítanak a többi részlet is? A test többi méretét (magasság, súly, váll, derék, sőt az életkor, ha valakit érdekel) csak privátban…

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!