Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most minden csaj bdsm kedvelo lett, ez divatta valt?

válasza:37 vagyok.
Kb 10 éve szeretem a BDSM-t.
De eddig egy pasim sem vitte végig ezt a vonalat.

válasza:Ezeket a kijelentéseket, hogy “minden csaj” ilyen meg olyan, ezeket honnan a kurta anyámból szeditek? Ez két, három, négy ember véleménye alapján, a teljes női nemre vonatkozó agyahagyott megállapítás?
Hogy a faxba tudjátok minden egyes emberre kivetíteni néhány ember prioritását?

válasza:Én light BDSM játékokra szoktam partnert keresni, így rendszeresen beszélek ilyen témában nőkkel.
Én azt látom, hogy a BDSM mára már a nők többségénél a gusztustalankodást jelenti. Pisi, köpködés, stb..
A másik meg a pegging. Szinte mindegyik előjön egy idő után azzal, hogy szeretne seggbek.rni felcsatolhatóssal.
38/f

válasza:

válasza:

válasza:Amióta volt 2 film is hasonló témában azóta jobban elterjedt 365 az első a másik a szürke ötven árnyalata ezek nagy sikert arattak a nők körében és kicsit másképpen látják ennek a világát többen szerintem jobban utána is olvastak és nem az van a tudatukban,h bele köpök a szádba vagy le pisillek esetleg a kakis játékok az megint másik kategóri.
Nekem az a meg látásom és tapasztalat is van inkább azt a vonalat szeretik amikor jobban le fogom és vadabb az együtt lét de érzékiség is van benne ilyen keverék felé ahol tudják élvezni,h ki vannak szolgáltatva.

válasza:Sajnos nem sokan vannak, de valóban többen lettek.
Nem könnyű szubot találni, s sajnos sok a dom, aki csak agresszív...
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Általában - kevés tapasztalat alapján nem mindig jó, és izgató. Nálatok hogy volt, ha volt rá példa?
Vagy te vele ? Kor, pasi/csaj
Fiatal férfi vagyok. Egyszer tettem fel egy kérdést hogy ha egy nő megdug engem egy felcsatolható péniszel attól még teljesen hetero vagyok-e? és azt válaszolták hogy igen. Ez meg is történt már többször megdugot egy nő egy felcsatolható péniszel de őszintén...
Merre érdemes keresgélni 21 éves férfiként, ha roma nőkkel, csajokkal ismerkednék, extrásan.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!