Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most minden csaj bdsm kedvelo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most minden csaj bdsm kedvelo lett, ez divatta valt?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy problema, sot! Csak elegge meglepo lett szamomra.

ápr. 21. 11:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mostmár annyit olvasok a bdsmről ezen az oldalon hogy ki kell próbáljam egyszer milyen🤣 ja az nem én lennék🤣
máj. 1. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:

11-es!

Azért az egy elég tág fogalom. Lehet, hogy lenne benne olyan dolog, ami tetszene.:)

máj. 1. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy lenne. Nekem biztosan nem. 😆

máj. 1. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan srác, aki kapott itt csajról szexuális jellegű fotót (fotókat) esetleg, ami izgató is volt?

Általában - kevés tapasztalat alapján nem mindig jó, és izgató. Nálatok hogy volt, ha volt rá példa?

Ha megdug engem egy shemale csaj attól még heteroszexuális leszek?

Fiatal férfi vagyok. Egyszer tettem fel egy kérdést hogy ha egy nő megdug engem egy felcsatolható péniszel attól még teljesen hetero vagyok-e? és azt válaszolták hogy igen. Ez meg is történt már többször megdugot egy nő egy felcsatolható péniszel de őszintén...

Roma Szexpartner Baja környékén?

Merre érdemes keresgélni 21 éves férfiként, ha roma nőkkel, csajokkal ismerkednék, extrásan.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!