Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 50+ korban is vannak olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

62evesFfi kérdése:

50+ korban is vannak olyan nők, akik azt átlag felett igénylik a testiséget és az intimitást?

Figyelt kérdés
ápr. 21. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen vannak.
ápr. 21. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:

...és partnerük is van, kedves #1? ;)

F 50+

ápr. 21. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Kévés ilyen nő van, de sok férfi van aki még 50+ -osan is dugna, ezért kell nekik 40-es nő, meg néha még fiatalabb.
ápr. 21. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Több ilyet is ismerek.

(és egyik sem a feleségem, párom, barátnőm, szeretőm)

ápr. 21. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Ez nem provokatív kérdés mert férfi vagyok én is, de az "átlag" péniszméret tényleg ilyen kicsi?

Valahol azt írják 14 valahol azt 16 centi. Kerülete meg 11-13 centi. Ez olyan méret hogy egy nagyobb kezű férfi kezébe eltűnik szinte. Vagy csak azért jött ki ez a méret mert beleszámolták a micro péniszt is és lehúzza?

Lányok/Nők! Nektek egy átlagos méretű pénisz valójában kicsinek számít?

Az itt olvasott kérdések alapján fogalmazódott meg bennem ez a kérdés. Örülnék ha őszinte szavazás kerekedne ki belőle. Előre is köszi!

Mennyire vagyok átlag alatt ?

18 éves srác vagyok, és hát kíváncsi lennék hogy 13 cm pénisz mennyire van átlag alatt, mennyire gáz ez egy lány szemében.

Egy átlag nő mitől izgul fel jobban szexuálisan?

Egy igényes (izmos, tiszta, egészséges, kellemes illatú test, tehát mindenben férfias kisugárzás, arc, tekintet, stb) férfi kinézettől, vagy a férfitől várható és járó pénztől? Esetleg a szellemi csillogástól? A fiatalosan meglepetésszerű viselkedéstől? (Mitől nedvesedik jobban?)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!