Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire elterjedt Magyarorszá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elterjedt Magyarországon a szőrme fétis?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az érdekelne, hogy szerintetek mennyire van elterjedve/mennyire elfogadott a szőrme fétis kis hazánkban? Hogyan tudom felhozni az aktuális partnernek hogy érdekelne ilyesmi? Eddig akinek próbáltam nyitni ilyen téren egyből elítélt... Előre is köszönöm a válaszokat!

21L

ápr. 21. 13:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt részem szőrmés kalandban. Imádtam.
ápr. 21. 13:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Itt is van egy szőrme-b.zi pasi

Találjátok meg egymást

ápr. 21. 13:55
 3/10 anonim ***** válasza:
21L... ha egy csinos jó csaj vagy akkor szerintem sokan belemennének ha... Ha nem milliós bundákra gondolsz.
ápr. 21. 13:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Szőrme-b.zi jelen:-)
ápr. 21. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:
21Laci?
ápr. 21. 14:51
 6/10 A kérdező kommentje:
3: nem gondolok milliós bundákra, itt nem az a lényeg. De jó lenne ha a partner rendelkezne saját szőrmével, ahogyan nekem is van sajátom.
ápr. 21. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 hogyan kell elképzelni? Meztelenül szőrmébe kell bújni? Utána le lehet venni? Elég meleg az akcióhoz.
ápr. 21. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:
én szeretem 29/N
ápr. 21. 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 csináltad már?
ápr. 21. 15:37
 10/10 anonim válasza:

Szerintem ez viszonylag elfogadott és szerintem fix sok embert érdekel.

Érdekes hogy elítéltek engem sose izgatott de ha lenne párom és kérné benne lennék.

ápr. 22. 00:30

További kérdések:

Hol találok ilyen férfiakat?

akik vennének pl láb képet tiktokon lapulnak, de nem szoktam lajvozni. akkor hogyan találjam meg a legtöbbet?

Megcsalás és megcsalás között is van különbség? Vagy a szemetekben mindegy az indok, bármi miatt csinálja, elítélitek?

Mondjuk az egyik oldalon van az a személy, akit a párja elhanyagol szexuálisan de nem tud valami miatt kilépni a kapcsolatból (mondjuk mert gyerek van) és emiatt úgy érzi, szüksége lenne egy szeretőre. És ott a másik oldal, akinek otthon minden rendben, teljesen...

Mit gondoltok egy olyan lányról, akinek a mellbősége 92 cm? Sok, kevés? Vagy számítanak a többi részlet is? A test többi méretét (magasság, súly,...

Szia srácok. Mit gondoltok egy olyan lányról, akinek a mellbősége 92 cm? A mellbőséget a mellbimbóknál és a legteltebb résznél mértem. Sok, kevés? Vagy számítanak a többi részlet is? A test többi méretét (magasság, súly, váll, derék, sőt az életkor, ha valakit érdekel) csak privátban…

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!