Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elterjedt Magyarországon a szőrme fétis?
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy szerintetek mennyire van elterjedve/mennyire elfogadott a szőrme fétis kis hazánkban? Hogyan tudom felhozni az aktuális partnernek hogy érdekelne ilyesmi? Eddig akinek próbáltam nyitni ilyen téren egyből elítélt... Előre is köszönöm a válaszokat!
21L

válasza:

válasza:Itt is van egy szőrme-b.zi pasi
Találjátok meg egymást

válasza:

válasza:Szerintem ez viszonylag elfogadott és szerintem fix sok embert érdekel.
Érdekes hogy elítéltek engem sose izgatott de ha lenne párom és kérné benne lennék.
További kérdések:
akik vennének pl láb képet tiktokon lapulnak, de nem szoktam lajvozni. akkor hogyan találjam meg a legtöbbet?
Mondjuk az egyik oldalon van az a személy, akit a párja elhanyagol szexuálisan de nem tud valami miatt kilépni a kapcsolatból (mondjuk mert gyerek van) és emiatt úgy érzi, szüksége lenne egy szeretőre. És ott a másik oldal, akinek otthon minden rendben, teljesen...
Szia srácok. Mit gondoltok egy olyan lányról, akinek a mellbősége 92 cm? A mellbőséget a mellbimbóknál és a legteltebb résznél mértem. Sok, kevés? Vagy számítanak a többi részlet is? A test többi méretét (magasság, súly, váll, derék, sőt az életkor, ha valakit érdekel) csak privátban…
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!