Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha a párotok többé nem akarná az orált akkor abban benne lenétek?
Figyelt kérdés
Ő kinyal, de nem akarja hogy leszopd többet, nincs rá igénye.
Csinálni akarnád akkor is vagy inkább örülsz neki hogy nem kell a szádba venned?
ápr. 23. 03:02
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem jól csinálod, ez ami rögtön eszembe jutott.
2/9 Kv-An 

válasza:

válasza:Nincs jó válasz szerintem. Több okból.
Vannak akik bármiről képesek lemondani a párjuk kedvéért, bármit megtesznek amire képesek akkor is ha ők maguk nem élvezik.
Van akinek az orál a fétise ő önmagáról kéne lemondjon.An
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Én imádom a számban érezni ahogy keményedik meg ahogy összerándul a végén. Nekem hiányozna.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Nálunk annyira alap az elejétől fogva, hogy nagyon hiányozna. Nem tudnék lemondani róla de annyira szereti a férjem, hogy ilyet soha nem kérne tőlem.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:tiszteletben tartom de azért kíváncsi lennék miért, szóval beszélnénk róla
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Ha továbbra is tud rendesen dugni akkor nincs gond.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Nekem minden csajom imádta a szopást, szerintem nem lennének meg nélküle.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Van ilyen férfi, aki nem szereti, ha szopják? :O
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Én vállalok dublőr szerepet ilyen esetekben.
A párja nyalná, és közben szophatna engem.
Kapcsolódó kérdések:
Milyen váratlan dolgokat/meglepetést csinált Veled a párotok amikor ki voltatok kötözve/bilincselve?
Vagy te vele ? Kor, pasi/csaj
Volt már olyan veletek hogy csak leszopni kedvetek valakit aki nem a párotok?
akivel akkor megismerkedtetek.
Lányok, nők! Ha A párotok elkap titeket egy gyors menetre, akár a konyhàba a pulton vagy vasalás közbe, vagy bármi olyan szituációba ami nem az...
Tehat szó szerint gyors menet vagy hosszu ideig tart?
Lányok mértétek már le a párotok péniszét?
Mekkora péniszekkel találkoztatok? Kizárólag tudományosan elfogadott méréseket fogadok el, legalább NIST vagy ISO kaliberű minőségben végzetteket.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!