Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteroszexuális férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexuális férfiként análisan szexeltem egy pasival 2014-ben de csak egyszer és azóta hetero életet élek ettől még heteroszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Teljesen heteroszexuális vagyok, a nőket szerettem de történt 2014-ben egy anális kapcsolatom egy nőnek öltözött pasival.

14 nyarán volt, a haverokkal házi buliztunk és eljött a buliba egy meleg transzvesztita pasi nőnek öltözve, nem volt nő a buliban és nagyon kanosak voltunk és a haverjaim lesz..ptaták a hapsit én meg megs.ggeltem óvszer nélkül.

Kutya pózban úgy hogy ne lássam a farkát betettem neki gumi óvszer nélkül a s..gglyukába és óriási anál szex volt csattogot fröccsögöt minden a végén meg elmentem benne, amúgy jó meleg volt meg szűk.

De abban a pillanatban mikor elmentem benne és vágyaim kielégültek már akkor megbántam és eszembe jutott hogy én valójában a nőket szerettem heteroszexuális vagyok és nem vagyok homoszexuális.

Akkor piás voltam és nem is volt barátnőm, illetve akkoriban csalódott voltam a nőkben hogy levegőnek néznek ezért egy fajta bosszúként d..gtam meg azt a nőnek öltözött pasit hogy nézétek lányok nem kellek nektek azért is megd..gom ezt a pasit, nézzétek mit vesztettek lányok.

Ilyen hülye gondolkodásom volt akkoriban csalódott voltam, de már megbántam mert a nőket szerettem nem vagyok meleg, hetero vagyok.

Ettől függetlenül hogy ez megtörtént 2014-ben egyáltalán nem vonzanak a férfiak és amikor történt ez a dolog akkor is azt képzeltem be hogy nőt d..gok.

Hiába történt régen ez a dolog kicsit frusztrál hogy férfit d..gtam még mindig.

Nem tudom hogy így kellek-e még a nőknek?

Ettől még hetero vagyok?

ápr. 23. 20:20
A kérdező szavazást indított:
Fiatal korában sok mindent kipróbál az ember de ettől még hetero vagy
Hiába hogy csak egyszer történt meleg kapcsolatod soha nem leszel már hetero
21 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Hiába írod le akár százszor, hogy "nem vagyok meleg, hetero vagyok " de a tény, hogy férfit dugtál. Nem vagy meleg, ez igaz ! Viszont te is tudod, hogy biszex vagy, mert akkor kívántad és megdugtad, és élvezted.

Ezt a lányok csak akkor tudják, ha elmondod.

ápr. 23. 20:37
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem kívántam csak a nemi vágy volt nagy bennem és ott volt a lehetőség és úgy voltam vele bevágom neki, becsukom a szemem és beképzelek egy gyönyörű szép nőt.

De inkább kivertem volna.

ápr. 23. 20:43
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Az, aki elmegy egy olyan kan házibuliba, amiről tudni lehet, hogy egy női ruhás hapsi is lesz, egész biztosan tudja, hogy ott lesz kamaty. Nem meséled be, hogy tök gyanútlanul mentél oda. Hetero hapsi pedig ilyen eseményen nem akar résztvenni.
ápr. 23. 20:46
 4/15 anonim ***** válasza:
30%

A kanos kutyák is egymás hátára ugranak, ha eléggé be vannak indulva, és nincs szuka kutya a közelben. Ez még nem jelenti azt, hogy a hím kutyák kb. 100%-a homár.

A börtönökben ugyanez történik férfiak között.

A hadseregekben is ugyanez történik.

Ettől nem bvzi leszel (mivel a börtönön kívül a férfiak 90%-ának sincs nője, főleg nem ennyire kéznél), hanem kétségbeesett, kiéhezett, és max. degenerált, aki nem tudja kontrollálni magát.

Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha valakinek a seggébe "maszturbáltál" volna. Persze csak akkor, ha alapvetően tényleg 0 szexuális vonzalom és ábránd van ott.

Ebben esetben lehetsz heteró, "vagy valami olyasmi", de igazából az sem valami férfias, hogy ennyit gondolkozol azon, hogy most akkor vajon mi vagy, meg a mi véleményünket kéred ki. Férfias férfi leszarná mások véleményét a témáról, mert tudja, hogy mi kell neki.

ápr. 23. 20:53
 5/15 A kérdező kommentje:

Hát ez úgy történt hogy eredetileg az a női rucis hapsi akinek egyébként hosszú szőke haja volt transzvesztita volt ő nem volt hivatalos a buliba csak kint beszélgetünk az kerítés kapuban emlékszem rá ez a hapsi meg oda jött beszélgetni, mert amúgy ismertük őt is és végül valamelyik haverom behívta a házba aztán meg már lekerült a felsője a cipője miniszoknyája és megtörtént belementem én is.

De akkor már el kellett volna jönnöm onnan.

Az csak egy dolog hogy jó érzés volt élveztem a dolgot de akkor is férfi és ez a tudat hogy férfival háltam.

Ahhh nagyon rossz pedig már a nyáron lesz 12 éve hogy megtörtént.

ja és hát természetesen azóta sok igazi nővel is lefeküdtem meg análoztan is de akkor sem tudtam még lelkileg túltenni magam azon hogy megd..gtam egy transzvesztitát magyarul mondva hapsit.

ápr. 23. 21:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy hogy történt. Tudtad, hogy pasi és felállt rá a cerka. Nem vagy meleg, bi vagy. És?

Nem kell ezt túlagyalni.

45N

ápr. 23. 21:54
 7/15 anonim ***** válasza:
30%

Én nőként azt mondom, hogy meleg vagy, és ha én meg tudnám egy pasiról, hogy meleg, az nálam az abszolút kizáró ok.

Az is szánalmas, ahogy itt vergődsz ennyi idő után is. Az jöne belőle, hogy bizonytalan vagy, hogy mi is vagy, mit is akarsz.

ápr. 23. 22:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Jajj kérdező, így még rosszabb xD

Szóval lekerült a felsője (amúgy egy travi nem azért öltözik fel, s él eme hóbortjának, hogy aztán kihámozzák a ruhából, a ruhától néz ki valamennyire nőiesnek, ha leveszi, egy csupasz hapsi fog ott állni, és abban a pillanatban ő nem az akar lenni) szóval azt mondod, felső le, szoknya le, cipő is le, szóval egy szál parókában áll ott? És még ezek után dugtad csak meg, hogy egy parókás hapsit láttál magad előtt? Ha ez igaz, nem értem minek fogod az egészet arra, hogy “hát női ruhában volt”, ennyi erővel valamelyik haverodat is kikormolhattad volna. Másfelől pedig az egész sztori inog, úgyhogy ne állj be alá. Ez qvára kitalált, és erre a kérdésre vered fszfej.

ápr. 23. 23:21
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Nem transz volt, hanem CD, vagy femboy.

Nem heteró vagy, hanem bi.

A dugásokról meg csak álmodozol.

ápr. 24. 01:03
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Fölöslegesen áltatod magad, mert biszex vagy, amivel nincs probléma, mert rajtad kívül még százmilliók szexelnek mindkét nemmel.

Ha nem lennél biszex, akkor ennyi év távlatában nem érdekelne ennyire az, hogy egyszer fiatalon egy másik férfi seggét b.sztad meg, akkor nem írnál ki kérdést ezzel kapcsolatban, hanem csak élnéd az életed a nőkkel és csak elvétve jutna eszedbe ez az egyszeri kaland, nem osztanád meg a történeted idegenekkel, de még barátokkal se nagyon.

Van több haverom is, akik ugyanúgy kipróbálták mindkét nemmel a szexet már kamaszként, mint én is, néhányan azóta is mindkét nemmel szexelünk, míg a többieknek csupán egy kamaszkori kíváncsiság volt, és azóta is csak a nőket kívánják, csak nőkkel szexelnek.

Ez van, ezt dobta a gép, és ha elfogadod a nemi identitásodat, akkor sokkal könnyebb lesz az életed is, nem fogod marcangolni a saját lelkedet.

Úgyis vannak és lesznek olyan sz.rházi homofób emberek, akik gondoskodnak arról, hogy ne érezd jól magad a bőrödben, szóval legalább te légy jóban önmagaddal.

ápr. 24. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A nők tényleg szeretik análisan kényeztetni a barátjukat/férjüket?

Random redditten találkoztam egy ilyen gondolattal, és érdekel, hogy ez mennyire gyakori jelenség? Illetve ezt hogyan kell elképzelni? Ez felizgatja a nőket? A férfiaknak nem érzik kényelmetlennek vagy megalázónak?

Heteroszexuális párnál, bármelyik irányból érkező igény ezekre mennyire normális? A férfi a nőbe élvez, majd utána kinyalja. Egymást kényeztetik análisan nyelvvel.

Vannak akik szerint ez teljesen normális, és aki ezektől elzárkózik az maradi, társadalmi tabukhoz ragaszkodik. Vannak akik szerint ezek a dolgok pedig undorítóak. Mi lehet az igazság? Mennyire normális az hogy az egyik fél ezeket a másikra akarja kényszeríteni?

Hetero férfiak szeretik ha análisan kényesztetik?

Énis hetero férfi vagyok de láttam 1-2 helyen és olvastam hogy elméletileg hetero férfiak szerethetik ha análisan kényesztetik őket, egyértelmű hogy sok férfi nem szereti de vajon vannak akik szeretik?

Hogyan hozzam fel a partneremnek hogy szeretnem ha analisan kielegitene?

Fiu vagyok, lany partnerrel. A legtobb ember erre az aktusra homoszexualis, ferfiatlan jelensegkent tekint. Van ertelme felhoznom az otletet? Ugy szeretnek kiprobalni valami ujat hogy nem valok vicc targyava kozben.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!