Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteroszexuális férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexuális férfiként análisan szexeltem egy pasival 2014-ben de csak egyszer és azóta hetero életet élek ettől még heteroszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

Teljesen heteroszexuális vagyok, a nőket szerettem de történt 2014-ben egy anális kapcsolatom egy nőnek öltözött pasival.

14 nyarán volt, a haverokkal házi buliztunk és eljött a buliba egy meleg transzvesztita pasi nőnek öltözve, nem volt nő a buliban és nagyon kanosak voltunk és a haverjaim lesz..ptaták a hapsit én meg megs.ggeltem óvszer nélkül.

Kutya pózban úgy hogy ne lássam a farkát betettem neki gumi óvszer nélkül a s..gglyukába és óriási anál szex volt csattogot fröccsögöt minden a végén meg elmentem benne, amúgy jó meleg volt meg szűk.

De abban a pillanatban mikor elmentem benne és vágyaim kielégültek már akkor megbántam és eszembe jutott hogy én valójában a nőket szerettem heteroszexuális vagyok és nem vagyok homoszexuális.

Akkor piás voltam és nem is volt barátnőm, illetve akkoriban csalódott voltam a nőkben hogy levegőnek néznek ezért egy fajta bosszúként d..gtam meg azt a nőnek öltözött pasit hogy nézétek lányok nem kellek nektek azért is megd..gom ezt a pasit, nézzétek mit vesztettek lányok.

Ilyen hülye gondolkodásom volt akkoriban csalódott voltam, de már megbántam mert a nőket szerettem nem vagyok meleg, hetero vagyok.

Ettől függetlenül hogy ez megtörtént 2014-ben egyáltalán nem vonzanak a férfiak és amikor történt ez a dolog akkor is azt képzeltem be hogy nőt d..gok.

Hiába történt régen ez a dolog kicsit frusztrál hogy férfit d..gtam még mindig.

Nem tudom hogy így kellek-e még a nőknek?

Ettől még hetero vagyok?

ápr. 23. 20:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Fúj nem nincs az a pénz amiért én újra megismételném ezt a dolgot az anált egy férfival.

Ez csak egy fiatal kori botlás volt, buliból d..gtam meg, mert nagyon kellett igazi nő meg akkor a láthatáron sem volt és itt volt a lehetőség és belementem.

Amúgy nem parókája volt hanem hosszú szőke haja, persze attól még tudtam hogy egy férfi.

De mint mondtam egy nőt képzeltem be mikor d..gtam.

ápr. 24. 08:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg mit kattogsz rajta ennyi év után? 🤦‍♀️

ápr. 24. 08:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#12 Mert ki van rá éhezve megint és jelentkezőket vár.
ápr. 24. 08:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, #13 jól látja. Ha valóban megbánta volna, nem írja ki itt, ennyi év után. Nem mondaná senkinek. De most bujtatottan hasonló csávót keres, ismételni akar. Azt mondja nem élvezte. De az eredeti írásában meg pont azt, hogy milyen meleg volt, jó szorított és nagyot élvezett.
ápr. 24. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam soha megérteni azt, hogy az emberek miért hazudnak önmaguknak.
ápr. 25. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A nők tényleg szeretik análisan kényeztetni a barátjukat/férjüket?

Random redditten találkoztam egy ilyen gondolattal, és érdekel, hogy ez mennyire gyakori jelenség? Illetve ezt hogyan kell elképzelni? Ez felizgatja a nőket? A férfiaknak nem érzik kényelmetlennek vagy megalázónak?

Heteroszexuális párnál, bármelyik irányból érkező igény ezekre mennyire normális? A férfi a nőbe élvez, majd utána kinyalja. Egymást kényeztetik análisan nyelvvel.

Vannak akik szerint ez teljesen normális, és aki ezektől elzárkózik az maradi, társadalmi tabukhoz ragaszkodik. Vannak akik szerint ezek a dolgok pedig undorítóak. Mi lehet az igazság? Mennyire normális az hogy az egyik fél ezeket a másikra akarja kényszeríteni?

Hetero férfiak szeretik ha análisan kényesztetik?

Énis hetero férfi vagyok de láttam 1-2 helyen és olvastam hogy elméletileg hetero férfiak szerethetik ha análisan kényesztetik őket, egyértelmű hogy sok férfi nem szereti de vajon vannak akik szeretik?

Hogyan hozzam fel a partneremnek hogy szeretnem ha analisan kielegitene?

Fiu vagyok, lany partnerrel. A legtobb ember erre az aktusra homoszexualis, ferfiatlan jelensegkent tekint. Van ertelme felhoznom az otletet? Ugy szeretnek kiprobalni valami ujat hogy nem valok vicc targyava kozben.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!