Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ,nők, előfordult olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ,nők, előfordult olyan veletek, hogy amikor együtt voltatok valakivel az nem akart titeket kinyalni pedig nektek lett volna rá igényetek?

Figyelt kérdés
Mit mondott az illető ,és ti hogyan reagáltatok erre?

ápr. 25. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Nem is tudom, hogy reagálnék.
ápr. 25. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Volt ilyen igen. Egyszerűen nem szerette a nyalást, undorítónak találta. Bár a farka leszopása az bezzeg jól jött volna neki. Hát így járt.
ápr. 25. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:
26%
Bár találnék ilyet. De a pasik 99%-a lefetyelés mániás.
ápr. 25. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
11%
#3 👍
ápr. 25. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

De még hányszor...

1-2 alkalom után nem volt szopás.

Rám néz, nincs orál...

Tényleg édesem... akkor hajrá... és szétettem a lábam.

ápr. 25. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Uhh, szerencsére nem volt ilyen...

Nálam az orál (oda-vissza) alap.

Azt se szeretem egyébként, ha kényszerből csinálják. Imádom látni rajtuk, hogy ott, abban a helyzetben hogy imádják a puncimat 😍

máj. 1. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

Volt. De mikor én is visszautasítottam a szopást, az már nem tetszett neki🤣 Nem volt hosszú életű kapcsolat.

A már férjemmel pl első alkalommal nem volt orál. Nem tettem szóvá, utólag ő akart róla beszélni, hogy sajnálja és reméli nem haragszom, de ő elêggé túlizgulta a dolgot, mivel neki én voltam az első, Félt hogy béna lesz stb, de szeretné és vágyik rá, hogy azt is csináljuk. Másodjára már volt minden, imádja a nyalást azóta is.

Az az èrdekes az egèszben, hogy èn már 5 ève èltem szexuális èletet, mire mi összejöttünk, de egyedül ő az, aki ki tud(ott) elègíteni. Eddig csak vele volt/van orgazmusom. Más pasikkal nem volt soha.

máj. 1. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

A keserű izű gyógyszereket még valami édessel együtt sem tudom lenyelni, hányingerem is van mostmár amikor egy gyógyszert be akarok venni, és ezt a...

(A gyógyszer leírásába az is van hogyha nem szedem be mindet akkor visszatérhet a vírus, viszont ezt nem szeretném.) Próbálkoztam már azzal hogy kis darabokra szétvagdalom de még úgy se megy. Segítsetek légyszi!

Előfordult olyan hogy rémálom volt valakivel együtt lenni?

Párszor találkoztatok csak, de a vele töltött idő nyűg volt és rosszul éreztétek magatokat? Ha igen, akkor mivel váltotta ki belőletek a másik fél ezt az érzést?

Nők! Előfordult már veletek, hogy azért voltatok együtt (kapcsolatban) valakivel mert tetszett a pénisze?

Mondjuk külsőleg nem volt az esetetek, de a szerszám meggyőzött titeket...

Előfordult valakivel, hogy menstruáció előtt lett terhes?

18án voltunk együtt és 20án kellett volna megjönnie, azóta semmi.

Lányok ha valakivel nagyon sokat vagytok együtt, előfordult már hogy szerelembe estetek?

Szóval van egy fiú aki külsőre nem jön be, mégis jóképű. Nagyon sokat vagyunk együtt, napi 2-3 órákat heti 3-4 alkalommal egyszerűen imádok vele lenni mert nagyon értékes tulajdonságai vannak. Barátkozni akartam csak vele de azt veszem észre magamon hogy egyre többször...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!