Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ,nők, előfordult olyan veletek, hogy amikor együtt voltatok valakivel az nem akart titeket kinyalni pedig nektek lett volna rá igényetek?

válasza:

válasza:

válasza:De még hányszor...
1-2 alkalom után nem volt szopás.
Rám néz, nincs orál...
Tényleg édesem... akkor hajrá... és szétettem a lábam.

válasza:Uhh, szerencsére nem volt ilyen...
Nálam az orál (oda-vissza) alap.
Azt se szeretem egyébként, ha kényszerből csinálják. Imádom látni rajtuk, hogy ott, abban a helyzetben hogy imádják a puncimat 😍

válasza:Volt. De mikor én is visszautasítottam a szopást, az már nem tetszett neki🤣 Nem volt hosszú életű kapcsolat.
A már férjemmel pl első alkalommal nem volt orál. Nem tettem szóvá, utólag ő akart róla beszélni, hogy sajnálja és reméli nem haragszom, de ő elêggé túlizgulta a dolgot, mivel neki én voltam az első, Félt hogy béna lesz stb, de szeretné és vágyik rá, hogy azt is csináljuk. Másodjára már volt minden, imádja a nyalást azóta is.
Az az èrdekes az egèszben, hogy èn már 5 ève èltem szexuális èletet, mire mi összejöttünk, de egyedül ő az, aki ki tud(ott) elègíteni. Eddig csak vele volt/van orgazmusom. Más pasikkal nem volt soha.
Kapcsolódó kérdések:
(A gyógyszer leírásába az is van hogyha nem szedem be mindet akkor visszatérhet a vírus, viszont ezt nem szeretném.) Próbálkoztam már azzal hogy kis darabokra szétvagdalom de még úgy se megy. Segítsetek légyszi!
Párszor találkoztatok csak, de a vele töltött idő nyűg volt és rosszul éreztétek magatokat? Ha igen, akkor mivel váltotta ki belőletek a másik fél ezt az érzést?
Mondjuk külsőleg nem volt az esetetek, de a szerszám meggyőzött titeket...
18án voltunk együtt és 20án kellett volna megjönnie, azóta semmi.
Szóval van egy fiú aki külsőre nem jön be, mégis jóképű. Nagyon sokat vagyunk együtt, napi 2-3 órákat heti 3-4 alkalommal egyszerűen imádok vele lenni mert nagyon értékes tulajdonságai vannak. Barátkozni akartam csak vele de azt veszem észre magamon hogy egyre többször...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!