Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnővel boldogabb az élet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnővel boldogabb az élet?

Figyelt kérdés

Nekem nem volt még barátnőm. Jobb az élet egy lánnyal?

Nehéz olyat találni akivel megvan a kölcsönös szeretet?

ápr. 27. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha valakivel együtt él az ember, kompromisszumokat kell kötni minden esetben, ha ez nehezedre esik, akko egyértelműen nem jobb.

A kölcsönös szeretet megléte is nehéz kérdés. A szeretetet sokan másképpen fejezik ki, így ha ezen igények nem találkoznak, hiába imádja egymást egy pár, hosszú távon sok lemondásra van szükség.

Persze azért sokszor egyeznek az igények, és egy ilyen kapcsolat felemelő tud lenni. De persze soha nem mentes problémáktól.

Összességében csak az a tény, hogy jársz-e valakivel, vagy sem semmi esetre sem tesz boldoggá. Ám ha megfelelő társra lelsz, aki melletted van jóban-rosszban, úgy könnyebb elviselni a mindennapokat.

ápr. 27. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól függ mit jelent számodra a boldogság.

Ha azt, hogy mindig azt teszel, amit csak akarsz: egyáltalán nem.

Ha zavar a magány, és jobban érzed magad valakinek a közelségében, és ezért áldozatokat is képes vagy hozni, akkor: igen.

ápr. 27. 12:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ.. Sokszor a rendszeres szex nembiztos hogy ér annyit h amúgy meg el tudd viselni a màsik felet xd
ápr. 27. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:

3-as!

Igen, ebben teljesen igazad van, bár én úgy vettem ki a kérdező szavaiból, hogy ő nem kimondottan szexre vágyik.

ápr. 27. 13:06
 5/9 Jacobs2 ***** válasza:

Azt tudom mondani, hogy egy remek Nő mennyországgá tudja tenni az életedet, ha de ha nem jó lóra teszel akkor viszont pokollá.

És nagyon fontos kitétel: neked is kiváló pasasnak kell legyél neki.

Valójában ha összeilletek, megvan a hit a másikban és szerelem/szeretet ami rendíthetetlen, és együtt ketten a legjobbat hozzátok ki egymásból, akkor egy kiváló életet is leélhettek együtt. A többi fontos dolgot is írták már felettem.

Kompromisszum lesz, mindkettőtöknek meglesz az a faxsága ami a másikat képes kihozni a sodrából, de ezeken túl kell lépni.

Mondok példát. 22 ée vagyok házas. Idén 23. éves ismerem a feleségemet.

amióta ismerem: középen nyomja a fogkrémet. Az ajtó/ablak kilincset csak félig hajtja rá, 45 fokban áll állandóan. Állandóan szanaszét vannak a krémjei (most már az enyémek is hehehehe :D ) ezek és ehhez hasonlók halálra idegelnek. A kés úgy áll a kezében, hogy ha látom kiveszem a kezéből mert vagy magában vagy ak örnyezetében tesz kárt :D Megbolondulok tőle.

22 éve bírom. Mert ezeken tóllépek, reggel kv főzés közben már oda sem nézek huzom rá az ablak kilincset egyenesre :D

ez ilyen. Ne a hibát keressétek a másikban, mert úgy is lesz.

És fontos: nagyon. akarjon fejlődni. Ne azt kérdezze mikor és hová mentek bulizni, hanem mikor és melyik tanfolyamra iratkozzon be. (semmi baj a nulikkal, de érted. Legyen benne az előre vivő kraft) Halálra fog idegelni vele, de valójában pozitív: hogyan legyen szebb a lakás. Kreatívkodjon valamit. Fejlődjön, és te is.

Olyan legyen akihoz, és nem visz. (meglepően kevés ilyen van újabban) Így előre mentek,folyóvíz legyen, még ha kis patak is, és nem állóvíz ami törvényszerűen megposhad. Nem tudom érted e.

És még egyszer: az ilyenre neked is méltónak kell lenned. Az ilyet tudd, akard, és érezd, hogy a tenyereden akarod hordozni.

ápr. 27. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:

nagyon nehéz jót találni, akivel nem csak nehezebb

és ez bármikor megváltozhat, ha meggondolja magát (pl. talál jobbat)

ápr. 27. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindennek, van jó és rossz oldala is.
ápr. 27. 15:13
 8/9 ÚristenVeryBig ***** válasza:
Szerintem jobb, nyilván vannak negatívumai is.
ápr. 27. 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:

" Nehéz olyat találni akivel megvan a kölcsönös szeretet? "

Ezt magadtól kérdezted már?

Ha eddig nem jött össze akkor meg van a válasz is, neked nehéz.

ápr. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan osztjátok meg a költségeket, ha ismerőssel, barátnővel költöztök össze és milyen volt az élet?

Nemsokár megüresedik egy szoba az 1+2fél lakásban és beköltöznék ismerőshöz. Általánosban egy évfolyamra jártunk, jóban is voltunk, tartottuk is a kapcsolatot egy ideig. Aztán egyetem, másik város, pár év munka, és közben megint tartjuk a kapcsolatot. Érdekelne, hogy...

Barátnővel nyugisabb, boldogabb az élet?

Évek óta szeretnék barátnőt eléggé frusztrált vagyok emiatt. Nyugodtabb az ember ha van kivel a jövőt tervezni, kielégülni szexuálisan stb? Nagyon sokat jár ezen az agyam.

A műpunci és a műpopsi valóban jó hatással van a szexuális kontrollra? Vagy egy félmilliós guminő barátnővel milyen lehet a nemi élet?

Lehet a műpuncikkal gyakorolni és nem lesz korai magömlésem? A korai magömléssel a 2010-es években sokat küzdöttem és különböző késleltető gélekkel kentem be a nemi szervem a makkom csak azokkal az a baj hogy érzéstelenítő hatása van és így a szex nem lesz annyira...

Barátnővel jobb az élet, akkor vannak tervek, motiváltabb az ember?

Egyedül csak sodródok, nincs kivel terveznem. Elköltözésre sem érzek motivációt, mert egyedül nem szívesen laknék.

Barátnővel vagy nélküle?

Szerintetek hogy jobb az élet, barátnővel vagy nélküle? Miért igen? Miért nem? Hallottam hogy manapság egyre kevesebb férfi keres párt

Barátnővel jobb az élet?

21 vagyok, de még nem volt. Szebb az élet egy lánnyal?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!