Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alkalmi szex után miért nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi szex után miért nincs igény egy kis utójátékra?

Figyelt kérdés
Simogatás? Össze bújás? Stb... nem együtt alvás, nem beszélgetés. csak még kicsit lecsendesedik a másik fél.
ápr. 27. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Mert ott csak a szex a lényeg és ennyi
ápr. 27. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Nálam van igény rá.
ápr. 27. 13:39
 3/10 Jacobs2 ***** válasza:
Az többnyire nagyon nagyon érzelem mentes, rossz kifejezéssel élve biovibrátor/puncinak van használva a másik. Vagy még nyersebben: kihasználják egymást egy testi élvezetre. És annyi. Teljsen más mint mondjuk ha szexel is egymással két barát akik amúgy szeretik egymást valamilyen szinten. Az egyikben csak a testi kielégülés a fő csapás irány, a másikban már megjelenik az örömszerzés is.
ápr. 27. 13:56
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Nálam kapcsolatban sincs igényem ilyenre. Ha sikerül kielégülnöm, akkor csak azt szeretem, ha a pasi nyugton hagy. Ne simogasson, ne puszilgasson.
ápr. 27. 14:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem szokott igény lenni, de nem minden csaj akarta és akinél ez kiderült ismerkedés alatt általában abból nem is lett semmi.

Az együtt alvás is jó, nem kötelező persze, de jobb úgy.

ápr. 27. 15:27
 6/10 A kérdező kommentje:
5ös már együtt alvásról nem is álmodozom.
ápr. 27. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Abszolút van igény, alkalmiban is van elő- s utójáték. Nekem is fontos!

49/F

ápr. 27. 15:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem férfiként jólesik, ne csak kúrógép legyek már. Amúgy az utójáték átválthat egy újabb előjátékká is, már csak amiatt se szabad kihagyni .
ápr. 27. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem zárja ki egymást a két dolog, alkalmiba is belefér ha a másiknak is belefér.
ápr. 27. 16:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Normális, a partnerre figyelö félnek nagyon is van ilyen igénye.
ápr. 27. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Nők! Melyik a fontosabb a szexben ? Egy nagyobb 16+ méret vagy a lelkes punci nyalás?

Lehet egy kisebb 14 cm hosszú és 14 cm kerületű farok elégséges egy lelkes ( talán még jó is ) punci ( popsi ) nyalás ujjazás után?

Vékony szép nők miért nem szeretik a kis farkat?

14 cm körül... Miért csak a csúnya dagadt nők fogadják el ha egy férfinak kisebb az átlagnál ?

Miért van az hogy egy nő felhábrodik ha egy pasi megkérdezi hogy kinyalhatná?

Szerintem nagyon kevés férfi utasítaná vissza ha egy random nő felkinálna egy szopást.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!