Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az jelent valamit ha egy csaj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jelent valamit ha egy csaj munkatársam azt mondta hogy jól esne neki egy ölelés?

Figyelt kérdés

Múlt héten halt meg a kutyája és megkérdeztem tőle, hogy hogy érzi magát, erre kért egy öleléat. Persze megöleltem.

Ez tudom még semmi, de jót jelent(het), nem?🥹

ápr. 27. 20:14
 1/7 SimánSimon ***** válasza:
100%
Lehet jelentősége de ne éld bele magad rögtön. Gyászol és vigaszra vágyik mert magányos a fájdalmában. Egy ölelés ilyenkor csak emberi gesztus és nem feltétlenül romantikus közeledés. Ne kombináld túl a dolgot mert a végén még pofára esel a nagy hévvel. Figyeld a jeleket de maradj higgadt és ne fojtsd meg a figyelmeddel. Inkább legyél ott neki támaszként és ne akard egyből behúzni a strigulát. Az érzelmi kiszolgáltatottság nem a legjobb alap a hódításhoz.
ápr. 27. 20:23
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szexuálisan nem jelent semmit.

Szóval Jocikám, ne kezdd el kiverdesni a répát, ha lehet.

ápr. 27. 20:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Már késő.🤭🤣
ápr. 27. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem olvassa ezeket mert simán magára ismer am.
ápr. 27. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom hány munkatársad van, de a himnemüek 80%-ának mindig jol esne egy ölelés. Föleg ha a melleidet is nekinyomod közben. Komolyra forditva: Ha akarsz töle valamit akkor biztosan "jót jelent(het)". Ha nem akarsz töle semmit akkor meg érdeklödj utána, hogy egyáltalán volt-e kutyája? Vagy simán egy nagy kamus a ficko? (Mert azért nagyon égö: Ugy jajgat mintha az anyja, gyereke, vagy a szerelme halt volna meg.)
ápr. 27. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
38%
Annyi hogy megbízik benned. Egy bensőséges ölelés sem jelent önmagában semmit, simán lehetsz friendzone-ban
ápr. 27. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Vigasztalásként meghívhattad volna inni, így ha igent mond beljebb vagy egy körrel
ápr. 30. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan találhatna egy depressziós férfi szimpátia alapján nem prostituált szexuális partnert? A szex sem alapfeltétel.

Inkább csak ölelkezés, csókolózás (megvan minden fogam és nem rohad a pofám), összebújás (büdös sem vagyok, ismerem a szappant). Normál testalkatom van, bár kigyúrva nem vagyok, de túlsúlyos sem, csak a fejszerkezetem elég előnytelen, ráadásul kopasz is vagyok. Amúgy meg csendes, zárkózott.

Akiknek nehezen nedvesedik a barátnőjük, nekik a nyakra puszi, ölelés sem segít?

Nekem a barátnőm ha az ölembe ül, szemből, ölelem, markolok a fenekét, puszilom, nyalom a nyakát attól nagyon be tud indulni. A nehezen nedvesedő lányoknak ez nem segít? Nekem a barátnőm konkrétan ezektől tocsog szex közben.

Fura,ha felállt a legjobb lánybarátomra?

24 éves vagyok és a legjobb barátom lány. (21) Múltnap percekig megölelt,mert màr rég találkoztunk, és nagyon felállt nekem,azt hittem szétrobban a gatyám. Legszívesebben megcsókolgattam volna mindenhol. Ti hogy kezelitek (főleg szingliként) az ilyet? Nagyon megkívántam őt

Lányok nyakrapuszi?

lányok ha pl az utcán nem olyan sok ember közelében megölelne egy fiú ismerősötök és egyszer csak adna nyakrapuszit, de ti hagynátok magatokat mert nem vagytok odáig a fiúert, de valamilyen szinten bejönne nektek akkor képesek lennétek ettől nagyon beindulni?!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!