Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelent valamit ha egy csaj munkatársam azt mondta hogy jól esne neki egy ölelés?
Múlt héten halt meg a kutyája és megkérdeztem tőle, hogy hogy érzi magát, erre kért egy öleléat. Persze megöleltem.
Ez tudom még semmi, de jót jelent(het), nem?🥹

válasza:

válasza:Szexuálisan nem jelent semmit.
Szóval Jocikám, ne kezdd el kiverdesni a répát, ha lehet.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Inkább csak ölelkezés, csókolózás (megvan minden fogam és nem rohad a pofám), összebújás (büdös sem vagyok, ismerem a szappant). Normál testalkatom van, bár kigyúrva nem vagyok, de túlsúlyos sem, csak a fejszerkezetem elég előnytelen, ráadásul kopasz is vagyok. Amúgy meg csendes, zárkózott.
Nekem a barátnőm ha az ölembe ül, szemből, ölelem, markolok a fenekét, puszilom, nyalom a nyakát attól nagyon be tud indulni. A nehezen nedvesedő lányoknak ez nem segít? Nekem a barátnőm konkrétan ezektől tocsog szex közben.
24 éves vagyok és a legjobb barátom lány. (21) Múltnap percekig megölelt,mert màr rég találkoztunk, és nagyon felállt nekem,azt hittem szétrobban a gatyám. Legszívesebben megcsókolgattam volna mindenhol. Ti hogy kezelitek (főleg szingliként) az ilyet? Nagyon megkívántam őt
Élményed, korod, nemed köszönettel veszem. Eleonóra
lányok ha pl az utcán nem olyan sok ember közelében megölelne egy fiú ismerősötök és egyszer csak adna nyakrapuszit, de ti hagynátok magatokat mert nem vagytok odáig a fiúert, de valamilyen szinten bejönne nektek akkor képesek lennétek ettől nagyon beindulni?!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!