Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy többet érzek?

válasza:HA ő nem lép akkor hagyd, csak annyi voltál neki.
Lehet neked is reálisan kellene látnod ezt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! 21/L vagyok, és ez a bizonyos barátnőm (aki ugyanennyi idős, mint én) nemrég költözött erre a környékre a bátyjához. Előtte az apjával élt, aki sokszor verte és megalázta, most tudott csak lépni és eljönni tőle. Eléggé zűrös család, ami azt illeti, mert...
Sziasztok, Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, ami már lassan 2 éve nyomja a szívemet. Beleszerettem az egyik barátomba és nem tudom mit kezdjek ezzel. Egyrészt szeretném elmondani neki, de félek, hogy ezzel tönkreteszek mindent és ha ő nem viszonozza az...
Van egy lány (annyi idős mint én) akivel kisgyerekkorunk óta ismerjük egymást és én többet érzek mint egy egyszerű ismerettség. Nem tudom hogy elmondjam-e neki. Túl sok veszteni valóm lenne ha nemet mondana 17/F
Mindig is vonzódtam a fiúkhoz viszont az elmúlt időben elkezdtem érdeklődni a lányok iránt is. Igazából egy konkrét lány iránt aki viszont hetero. Nagyon szeretem ezt a barátnőmet és nem akarom elveszíteni. Sokat mondja, hogy szeret engem de tudom, hogy csak barátilag...
Van egy lány, 2,5 hónapja ismerem, 2-szer találkoztunk. Baráti viszonyban vagyunk, nem tudom ő hogy érez, én kicsivel többet. Attól félek, hogy mindent elszúrnék, ha elmondanám. Szerintetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!