Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha izgalmi állapotban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha izgalmi állapotban 5 centiméterre kinyúlik a csiklóm?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 09:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
47%
Ez most privát vadászat?
ápr. 28. 09:07
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem szoktam visszaírni senkinek.
ápr. 28. 09:09
 3/27 anonim ***** válasza:
80%
Ha a te esetedben ez történik, akkor igen, normális.
ápr. 28. 09:09
 4/27 anonim ***** válasza:
64%
Azt azért megnézném. Kardozhatnánk egyet.
ápr. 28. 09:20
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Extra nagy csiklód van. Nem „normális” méret, de ez nem jelent semmi negatívat, kórosat, bajt, gondot. Sokan odavannak érte. Szerintem örülj neki, légy rá büszke. Jó, ha az embernek van valami extra adottsága a punciját vagy a farkát illetően.
ápr. 28. 09:27
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Az ötös írta jól.

Sokan imádják. Nemtől függetlenül.

ápr. 28. 09:30
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Láttam hasonlót egy korábbi barátnőmnek, igaz, nem mértük, de saccra ennyi volt, szóval előfordul.
ápr. 28. 09:32
 8/27 Jacobs2 ***** válasza:
100%
Normális, és imádnivaló. (Sajnos nekem eddig kimaradt az életemből.)
ápr. 28. 09:39
 9/27 anonim ***** válasza:
30%
A bocinak sincs akkora
ápr. 28. 09:41
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagnál jóval nagyobb, de mint fent is írták sokan gerjednek rá és különlegesnek tartják.
ápr. 28. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Vékony a péniszem, teljesen elvesztettem az önbizalmam miatta, izgalmi állapotban ha ra tekertem a centimétert 12 a kerülte. Ez nagyon gáz?

Úgy veszem észre, a mostani partneremet sem nyűgözi ez le, a hossza elfogadható 17cm,de a vastagsága nagyon aggaszt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!