Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha izgalmi állapotban 5 centiméterre kinyúlik a csiklóm?
Figyelt kérdés
ápr. 28. 09:06
11/27 A kérdező kommentje:
Te tehenek pináját nézed?
ápr. 28. 09:42
12/27 anonim 

válasza:

válasza:Nem nézem a tehenek pin@ját csak téged hasonlítalak hozzá
13/27 A kérdező kommentje:
Ebből már nem jössz ki jól
ápr. 28. 09:55
14/27 anonim 

válasza:

válasza:#13 Nem csak nézi a 12-es...
Én is nézem a puncit, miközben nyalom... 😁
17/27 ÚristenVeryBig 

válasza:

válasza:Nem mindegy, hogy mivel mérted. Mérd meg lézeres távolságmérővel, akkor tudunk pontos diagnózist adni.
18/27 anonim 

válasza:

válasza:Én már válaszoltam.
De őszintén ezt a clithoriszt annyira de annyira meg nézném.
Igazi ritkaság.
Van rá lehetőség?
19/27 Jacobs2 

válasza:

válasza:Kérdező, ha egyszer úgy döntesz, hogy megosztod a nagyérdeművel legalább képként, akkor gondolj rám is :)
20/27 anonim 

válasza:

válasza:Ha tényleg lány a kérdező, és tényleg nagy a csiklója, nem fog képet küldeni senkinek. A lányok máshogy működnek.
Mi volt itt a célja?
Ha fiatalka, akkor a szorongását akarta eloszlatni.
Ha már nem annyira, akkor némi egoboost volt a célja.
5 centis csiklójú lányok ingyen nem adják a látványt, csak OF-en.
Kapcsolódó kérdések:
Vékony a péniszem, teljesen elvesztettem az önbizalmam miatta, izgalmi állapotban ha ra tekertem a centimétert 12 a kerülte. Ez nagyon gáz?
Úgy veszem észre, a mostani partneremet sem nyűgözi ez le, a hossza elfogadható 17cm,de a vastagsága nagyon aggaszt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!