Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy osztálytalálkozót követően dugtad meg korábbi osztálytársad?
Figyelt kérdés
Előtte meg nem volt köztetek semmi..ápr. 28. 11:16
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem, mert nem volt osztálytalálkozóm, de ezzel a gondolattal gyakran eljátszom, szerintem lenne kivel és össze is jönne.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Esélytelen lett volna, mert full fiú osztályba jártam. F
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Nekem volt osztály találkozó de én nem mentem egyikre sem, pedig egy pár jó csaj volt vagy lett mára, pl fura de pár napja azt álmodtam egyik szét tett lábakkal ujazza magát mellettem ugy hogy az a csaj nekem sosem jött be de még gondolni se gondoltam rá. :)
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem, eleve azok mennek ilyen helyekre akik dicsekedni akarnak valamivel pl család, nemhogy még szex is legyen.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Ha nem konkrétan osztálytalálkozót követően, hanem szimplán csak több év után megkerestük egymást és abból lett szex, az számít? Mert ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Szex az ex-szel?
Volt már ilyen? Később megbántok? Jobb vagy rosszabb volt mit a korábbi együttlét?
Mi volt a korábbi kapcsolataid szakító oka?
20-30 évesek érdekelnének.
Korábbi lelki sérelmek miatti kapcsolatok teljes mértékű megvonása?
Elsősorban segítséget szeretném kérni a témában jártas és nem ítélkező emberektől, akik valamilyen formában tisztában vannak a depresszió fajtáival és jeleivel. Pszichológusnál csak nyár körül lesz időpontom, mert túl hosszú a várólista. Valaki esetleg tudna rám egy kis időt? Köszönöm előre!
Szex korábbi szeretővel,van értelme újrakezdeni?
Van aki belement és megbánta..utólag?
Miért van az, hogy a pasi korábbi nőit drága parfümökkel, ékszerekkel, külföldi utazásokkal, éttermi vacsorákkal ajándékozta meg, az újnak meg semmit nem ad?
A korábbiak nem sütöttek-főztek neki, az új lány igen. Azokat többre értékelte?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!