Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vallásos emberek hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallásos emberek hogyan döntik el, hogy a kiszemelt személy megflelő e nekik szexuálisan?

Figyelt kérdés
Mostanában jártam jegyesoktatásra, de eskü nem értem a dolgot. Ha vallásos vagy elvileg nem élhetsz szexuális életet házasság előtt. De akkor hogyan tudod meg, hogy pl a tervezett házasság megfelelő e számodra a vágyaid szempontjából?
ápr. 28. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Sehogy. A vágyaid amúgyis bűnösek. Győzd le őket fiam és térj meg!
ápr. 28. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Vajon honnan tudod, milyen lesz nélküle, özvegyen? Szerintem járj vele, majd üsd agyon, azt is ki kell próbálni...

Ha szeretem, akkor van megoldás.

Ha magamat szeretem, mindegy, mivel elégítem.ki magam.

49/F

ápr. 28. 12:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy szexelünk. Rettentő felelőtlen és önző dolog úgy belemenni egy házasságba, hogy nem tudjuk, összeillünk-e szexuálisan. Ez sokkal fontosabb dolog az életben annál, mintsem hogy majd lesz ahogy lesz.
ápr. 28. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:
#2: Szóval a vallásos férfiaknak csak azért kell a nő, hogy legyen mivel kielégíteni magukat. Szép, mondhatom.
ápr. 28. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csalod meg és védekeztek, akkor nem bűn. Ezt a házasság előtti szex tilalmát csak az irigységből mondják a szélsőségesen fanatikus hívők.
ápr. 28. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Aki vallásos csak felcsinálásra szexelhet, az úgyis megvan 1p alatt, nem kell hozzá kémia.
ápr. 28. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es!

Hogy sikerült ez kiolvasni. Sehol nem beszéltem a vallasról. Az önzésről beszéltem.

Aki érti a vallás tanítását, az azt is érti, hogy a szeretkezés az a két ember egyesülése, egymásnak ajándékozása. Ez pedig nem működik hetente mással.

Másfelől az igazi szeretet a másik felé mindent elvisel. Igen, az impotenssé váló férjet nem dobja ki normális nő.

A ki kell próbálni jogos, de akkor mindent! Elvesztett babát, csődöt, halott szerelmet!

ápr. 28. 15:51
 8/9 anonim ***** válasza:
A valláskárosultak sehogy. A normálisak pont úgy, ahogy a többi ember, szexuális aktus során.
ápr. 28. 16:26
 9/9 anonim ***** válasza:
#7: Te tényleg nem vagy százas. Miért kell kipróbálni minden marhaságot, aminek az esélye kicsi, vagy annyi, mintha nem bigottan vallásos életet élne az ember? Mi köze a csődnek meg az elveszett babának a szexhez? Szexelni optimális esetben naponta szexel egy pár, a többi meg igen ritkán fordul elő. Ráadásul van amit tapasztalni kell, van amit meg megbeszélni.
ápr. 28. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek? 1 éves kan kutyusom kiszemelte anyukám szintén kan cicáját és szexuálisan zaklatja.

Pár hónap múlva, tehát most tavasz végén lesznek ivartalanítva a kutyusom is és a cicáink is. A kérdésem az lenne, ilyen esetben mit tegyek addig is? A kutyus is szobában van, de amint megérzi a "szerelmét" már a túlsó szobából, konkrétan betöri az ajtót, hogy hozzá...

Nektek számít az, hogy a kiszemeltetek hány emberrel volt együtt előttetek (szexuálisan)? Van egy határ ami felett bele sem vágtok? Ha igen, van valami oka?

Haverokkal valamelyik nap szóba jött, hogy melyikünknek mi a limit ilyen téren és 4 emberből 3 mondta azt, hogy max 3-4, egy pedig azt, hogy neki mindegy. Kíváncsi vagyok, hogy a mi korosztályunkból hányan és milyen véleménnyel vannak(20-25 év). Nálam például 3 ez a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!