Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásos emberek hogyan döntik el, hogy a kiszemelt személy megflelő e nekik szexuálisan?

válasza:

válasza:Vajon honnan tudod, milyen lesz nélküle, özvegyen? Szerintem járj vele, majd üsd agyon, azt is ki kell próbálni...
Ha szeretem, akkor van megoldás.
Ha magamat szeretem, mindegy, mivel elégítem.ki magam.
49/F

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kedves 4-es!
Hogy sikerült ez kiolvasni. Sehol nem beszéltem a vallasról. Az önzésről beszéltem.
Aki érti a vallás tanítását, az azt is érti, hogy a szeretkezés az a két ember egyesülése, egymásnak ajándékozása. Ez pedig nem működik hetente mással.
Másfelől az igazi szeretet a másik felé mindent elvisel. Igen, az impotenssé váló férjet nem dobja ki normális nő.
A ki kell próbálni jogos, de akkor mindent! Elvesztett babát, csődöt, halott szerelmet!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Milyen gondolataitok vannak ezt illetően?🙂
Pár hónap múlva, tehát most tavasz végén lesznek ivartalanítva a kutyusom is és a cicáink is. A kérdésem az lenne, ilyen esetben mit tegyek addig is? A kutyus is szobában van, de amint megérzi a "szerelmét" már a túlsó szobából, konkrétan betöri az ajtót, hogy hozzá...
Haverokkal valamelyik nap szóba jött, hogy melyikünknek mi a limit ilyen téren és 4 emberből 3 mondta azt, hogy max 3-4, egy pedig azt, hogy neki mindegy. Kíváncsi vagyok, hogy a mi korosztályunkból hányan és milyen véleménnyel vannak(20-25 év). Nálam például 3 ez a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!