Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet alkalmi kapcsolatot találni?

válasza:

válasza:Én normális, komoly kapcsolatot nem találok, nem alkalmit… 😲
40/F

válasza:Engem Miskolcon érdekelne egy normális kapcsolat. Nem alkalmi, nem laza.
Olyan mindkettőnknek pont jó! Kb. 30-50 év körüli hölgyre vágyom.
De ha a szex nem érdekel, de egy jó fej férfivel barátkoznál, az is remek lehetne!
Kapcsolódó kérdések:
Nem fizetősre gondoltam
Nemetorszagba ugy vettem eszre eleg konnyen kaphatoak a lanyok, de nehez eldonteni, hogy csak baratsagosak vagy tobbet akarnak. Angliaban talan meg konnyebb a helyzet, bar ott kevesebb a szep lany.
Egyszer a neeten átvertek, hamis oldal volt és pénzt akart folyamatosan kérni ha írni szeretnék üzenetet. Kérdeztem 3x, hogy jön-e át valami más platformra, face, insta, de mindig visszakérdezett. A képek is kamuk lehettek...
Komoly kapcsolatot vagy laza, csak szexen alapuló kapcsolatot?
Van olyan nő, aki ennek tudatában belemegy alkalmi kapcsolatba? Esetleg hosszabb, csak szexen alapuló kapcsolatba? Van olyan nő, akit a kicsi méret izgat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!