Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet alkalmi kapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet alkalmi kapcsolatot találni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Budapesten élek, és igazából nem szeretnék egy komoly kapcsolatot jelenleg, de jó lenne mégis valakivel rendszeresen összejárni és megélni az intimitást. Hol lehet ilyesmi kapcsolatot találni? 24f

ápr. 28. 12:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is keresek hetero férfiként alkalmi kapcsolatot, szeretném újra rendszeresen átélni a kölcsönös intimitást :)
ápr. 28. 17:35
 12/15 anonim ***** válasza:
A korányi utcában. :)
ápr. 28. 18:33
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

Én normális, komoly kapcsolatot nem találok, nem alkalmit… 😲

40/F

ápr. 28. 18:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Éjszakai élet Budapesten
ápr. 28. 21:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Engem Miskolcon érdekelne egy normális kapcsolat. Nem alkalmi, nem laza.

Olyan mindkettőnknek pont jó! Kb. 30-50 év körüli hölgyre vágyom.

De ha a szex nem érdekel, de egy jó fej férfivel barátkoznál, az is remek lehetne!

tegnapelőtt 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Melyik orszagba a legkonnyebb ismerkedni/alkalmi kapcsolatot talalni?

Nemetorszagba ugy vettem eszre eleg konnyen kaphatoak a lanyok, de nehez eldonteni, hogy csak baratsagosak vagy tobbet akarnak. Angliaban talan meg konnyebb a helyzet, bar ott kevesebb a szep lany.

Hol lehetne neten olyan lányokat találni, akik nem tartós, hanem alkalmi kapcsolatot, barátság extrákkal dolgokat keresnek és valósak? Itt még találni olyan lányt?

Egyszer a neeten átvertek, hamis oldal volt és pénzt akart folyamatosan kérni ha írni szeretnék üzenetet. Kérdeztem 3x, hogy jön-e át valami más platformra, face, insta, de mindig visszakérdezett. A képek is kamuk lehettek...

Mit könnyebb ma találni?

Komoly kapcsolatot vagy laza, csak szexen alapuló kapcsolatot?

Kicsi intim mérettel lehet alkalmi kapcsolatot találni?

Van olyan nő, aki ennek tudatában belemegy alkalmi kapcsolatba? Esetleg hosszabb, csak szexen alapuló kapcsolatba? Van olyan nő, akit a kicsi méret izgat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!