Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy meztelenre vetkőzött előttetek a csaj, és valamit undorítónak találtatok rajta?

válasza:Velem nem fordult elő, mindig biztosra mentem, ha tudtam hogy valami nem fog tetszeni, akkor csak szopásig tartott a dolog és nem vetkőztettem le 🤣
A párizsi mellbimbó az szörnyű lehet. Az igent író de nem részletező válaszokhoz gratulálok...

válasza:

válasza:#11
A csak igenlők nem gondolták tovább, hisz a kérdező ezt nem kérdezte és csak ennyire futotta nekik a gondolatokból.....

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Volt olyan párkapcsolatom, hogy a lány amikor levetkőzött, nem látszott a puncija, nem látszott a mellbimbója. Amikor együtt tusoltunk, nem tudott belőlem szexualitás jönni.
Nagyon szerettem őt, de nem tudtam hozzá vonzódni, nem volt megfelelő az intimitás, ő sem közeledett, amikor pedig én próbáltam, mindig csak őt tudtam kielégíteni, de én sosem tudtam élvezni egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Nem tudom merjék e magamról ilyen képeket küldeni a sracnak aki nagyon bejon. Segítsetek
Ugyanakkor szeretni valakit, nagyon lenne igényem... Szerintetek ez változhat? 19/f
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!