Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan, hogy meztelenr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy meztelenre vetkőzött előttetek a csaj, és valamit undorítónak találtatok rajta?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 12:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%

Velem nem fordult elő, mindig biztosra mentem, ha tudtam hogy valami nem fog tetszeni, akkor csak szopásig tartott a dolog és nem vetkőztettem le 🤣

A párizsi mellbimbó az szörnyű lehet. Az igent író de nem részletező válaszokhoz gratulálok...

ápr. 28. 14:02
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Akinek vágytam a meztelen látványára, és le is vetkőzött, annak örültem. A vágy nem a tökéletességről szól. A fíling mindent elsöpör.
ápr. 28. 14:09
 13/22 Gézu5 ***** válasza:

A csak igenlők nem gondolták tovább, hisz a kérdező ezt nem kérdezte és csak ennyire futotta nekik a gondolatokból.....

ápr. 28. 14:10
 14/22 Eric Griffin ***** válasza:
#11 a srác aki ha úgy ítéli meg hogy egy lányon találni fog valami nem megfelelőt (mondjuk ezt nem tudom hogy tudod megítélni, hacsak nem abból indulsz ki, hogy kövér nőket szedtél fel, ahol esetleg belefuthatsz valamibe), akkor azt csak leszopatja, és még büszke is rá. Gratulál azoknak az embereknek akik csak egy igent írnak. Hozok popcornt
ápr. 28. 14:43
 15/22 anonim ***** válasza:
#14 nem szedtem fel, csak játék volt, nem lett volna több amúgy sem a szopásnál, nem sérült emiatt a hölgy, kézzel kielégítettem őt is, igen, kövér volt odalent az ízlésemhez, barátok voltunk és maradtunk azután is, és előfordult ilyen máskor is.
ápr. 28. 14:51
 16/22 Eric Griffin ***** válasza:
51%
#15 ezzel a válasszal csak rontottál a helyzeten. Szerintem engedd el és adj hálát annak, hogy a neved nincs kiírva, így nem fogják tudni ki az a gyökér aki így viselkedik.
ápr. 28. 15:02
 17/22 anonim ***** válasza:
#16 jól van Griffin...
ápr. 28. 15:18
 18/22 anonim ***** válasza:
46%
csíkos,rücskös volt a hasa,meg olyan lötye
ápr. 28. 16:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Volt olyan párkapcsolatom, hogy a lány amikor levetkőzött, nem látszott a puncija, nem látszott a mellbimbója. Amikor együtt tusoltunk, nem tudott belőlem szexualitás jönni.

Nagyon szerettem őt, de nem tudtam hozzá vonzódni, nem volt megfelelő az intimitás, ő sem közeledett, amikor pedig én próbáltam, mindig csak őt tudtam kielégíteni, de én sosem tudtam élvezni egyáltalán.

ápr. 28. 17:53
 20/22 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nem látszott?
ápr. 28. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Miért lehet, hogy nem vonz, sőt egyenes undoritónak találom a szexet, mind nőkkel, mind férfiakkal?

Ugyanakkor szeretni valakit, nagyon lenne igényem... Szerintetek ez változhat? 19/f

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!