Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi a fontosabb?
Figyelt kérdés
Pénz, vagy a pénisz méret?ápr. 28. 13:03
1/15 anonim 

válasza:

válasza:Fogd már fel hogy a nők többségét nem érdekeli a faroknak a mérete, a pénz annál inkább.
2/15 anonim 

válasza:

válasza:Istenem, hogy 2026-ban még mindig itt tart néhány fiú...
3/15 anonim 

válasza:

válasza:Az, hogy értelmes legyen és ne gondolkozzon ilyen ostoba módon.
4/15 anonim 

válasza:

válasza:Kérdező, ne írogass privátban. "Nyilván mindkettő számít nálatok:)" Aha, mint minden létező más dolog az adott férfihoz köthetően.
5/15 anonim 

válasza:

válasza:Hát engem pénzzel nem lehet elcsábitani a pénisz meg ha túl nagy akkor felejtős. 🤣 Nem minden a pénz és a nagy farok. Legyen normalis az szerintem fontosabb mint a farka mérete.
6/15 anonim 

válasza:

válasza:Aki ilyen kérdést tesz fel, annak se pénze, se jól működő farka, nemhogy méretes.
7/15 anonim 

válasza:

válasza:Nekem ugyanolyan fontos mindkettő, csak mindkettő máshogy.
8/15 anonim 

válasza:

válasza:2
Nekem ezek a válaszok azt sugallják, mintha a Krisztus születése óta eltelt évek száma és az emberi bölcsesség mértéke közt lenne összefüggés.
9/15 anonim 

válasza:

válasza:Nagy méret fontosabb. Pénzt tud keresni, amúgy nekem is van.
10/15 anonim 

válasza:

válasza:A pénz mindig kell, pénisz nélkül köszi, de megvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Csajok, melyik a fontosabb?
A hossz vagy a vastagság? És miért az?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!