Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó volt szűz lánnyal lenni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A csajom fiatalkori története:
Ő mesélte, hogy amikor még szűz volt nagyon sokat masztizott egy erős test masszírozóval, úgy hogy a puncijához, csiklójához nyomta és így élvezett el, de kellett neki vagy 15-20 perc.
Viszont soha nem nyúlt a hüvelyébe, ujjal sem és semmi tárgyal sem, majd amikor lefeküdt az első fiúval akkor nehezen tudta a srác a farkát bedugni, sokat kínlódtak, de amikor már bedugta, akkor jól megdugta és semmi vérzés nem volt neki.
Azt gondolja, mert később utána olvasott, hogy a sok masztikor a rezgő test masszírozó miatt elszakad már a szűzhártyája és az első dugáskor már így nem is volt szűzhártya így ezért nem is vérzett.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Valamiért piszkosúl beindít, csak a gondolat is, hogy őt még nem érintette más... Ha csak orálozott, vagy orálozták is az úgy már nem lenne az igazi. 19/f
Sokat agyaltam ezen hogy milyen lehet valakit bele vinni ebbe a világba mint ahogy engem is tettek annak idején Sajnos az a forum már megszűnt így nekem nincs lehetőségek erre de kiváncsi vagyok h esetleg van e így valaki meg :)
És szerettek együtt lenni egy szűz lánnyal vagy inkább csak a tapasztaltabb jöhet szóba? Miért? (CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK! ) Csak kíváncsiságból kérdeztem. ☺️
Sok huszonéves, vagy akár harmincas pasi szereti megrontani a tinilányokat, akik ugye még sosem csinálták :D de titeket nem zavar a lány tapasztalatlansága, vagy örültök, ha ti taníthatjátok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!