Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jó volt szűz lánnyal lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó volt szűz lánnyal lenni?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 13:07
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Nekem eddig 2x is volt lehetosegem . En imadtam minden percet
ápr. 28. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Abból a szempontból jó, hogy önmagában nagy dolog, megtiszteltetés meg trófea, de mivel finomkodni kell, meg némi vérzés is fellép(het), ezért nyilván nem egy fergeteges szex.
ápr. 28. 13:14
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Azt nem mondom jó volt, inkább érdekes, mert sokkal több odafigyelést igényel illetve időt, mert partnerben benne volt félelem szorongás a fájdalomtól való félelem miatt.
ápr. 28. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Jó volt! Máskor is, bármikor!
ápr. 28. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Sosem érdekelt, ha neki én vagyok az első akkor rossz képet kap. Nekem átlagnál nagyobb és volt aki szakítás után írta hogy a többi palival nem jó és akar egy új menetet mert ez kell neki.
ápr. 28. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Háromszor is megtapasztaltam, de ez inkább megtiszteltetés, és egyfajta dicsőség, mint élmény. Mindenkinek jobb, ha már "be van járatva" a lány. Férfiként kifejezetten figyelmesnek kell lennünk, sok múlik az első pár alkalmon, a nőnek is jobb, ha inkább élményként éli meg, mint egy kötelezően letudandó dolognak.
ápr. 28. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Élménynek semmi extra. De a tudat jó.
ápr. 28. 20:46
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

A csajom fiatalkori története:

Ő mesélte, hogy amikor még szűz volt nagyon sokat masztizott egy erős test masszírozóval, úgy hogy a puncijához, csiklójához nyomta és így élvezett el, de kellett neki vagy 15-20 perc.

Viszont soha nem nyúlt a hüvelyébe, ujjal sem és semmi tárgyal sem, majd amikor lefeküdt az első fiúval akkor nehezen tudta a srác a farkát bedugni, sokat kínlódtak, de amikor már bedugta, akkor jól megdugta és semmi vérzés nem volt neki.

Azt gondolja, mert később utána olvasott, hogy a sok masztikor a rezgő test masszírozó miatt elszakad már a szűzhártyája és az első dugáskor már így nem is volt szűzhártya így ezért nem is vérzett.

ápr. 29. 08:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jó volt! f.
ápr. 29. 15:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
8-ból 1 szűz lány volt egyből jó, egy másik meg egész hamar ráérzett. A többi mind katasztrófa volt!
máj. 9. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Az beteges, hogy egyszer mindenképpen (! ) szeretnék szűz lánnyal is lenni?

Valamiért piszkosúl beindít, csak a gondolat is, hogy őt még nem érintette más... Ha csak orálozott, vagy orálozták is az úgy már nem lenne az igazi. 19/f

Éreztették már azt vagy esetleg volt már olyan vágyatok hogy milyen lehet egy teljesen szűz kezdő lánnyal lenni?

Sokat agyaltam ezen hogy milyen lehet valakit bele vinni ebbe a világba mint ahogy engem is tettek annak idején Sajnos az a forum már megszűnt így nekem nincs lehetőségek erre de kiváncsi vagyok h esetleg van e így valaki meg :)

Fiúk! Ti mennyire "kívántok" egy szűz lányt?

És szerettek együtt lenni egy szűz lánnyal vagy inkább csak a tapasztaltabb jöhet szóba? Miért? (CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK! ) Csak kíváncsiságból kérdeztem. ☺️

Milyen szűz lánnyal lenni?

Sok huszonéves, vagy akár harmincas pasi szereti megrontani a tinilányokat, akik ugye még sosem csinálták :D de titeket nem zavar a lány tapasztalatlansága, vagy örültök, ha ti taníthatjátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!