Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is feltűnt, hogy szinte teljesen eltűntek az ilyen szoli barna fehér szőke nők?

válasza:

válasza:Sose voltak menők, és azóta ők is rájöttek erre azért nincsneek :D Ahogy a r*banc rendszám is kihalt.
Van még pár ilyen női elgurult gyógyszer amit látok az utcán. Rajzolt/tetovált szemöldök, pata cipők, stb...

válasza:

válasza:

válasza:ma 15:11
Ez a nőideáll amiről te mesélsz, a 90es évek végén volt utoljára menő. Amikor még a műhelyek falain a Baywatch poszterek voltak, mert azokat ingyen osztogatták magazinokban.
A sok civil nő is elhitte, hogy ez a tuti. Ezzekkel volt tele az utca a 2000es évek elején. Aztán rájöttek, hogy ez nem menő és változtattak. Hála égnek.

válasza:Ami töretlenül hódit a sablonosság.
Semmi egyeni stílus, karakter. Mintha fénymásolóval készülnének. Életbölcsessegük, véleményük meg kimerül a fscebook-os coelho/müllerben. Minden már redflag. Eleve remek szűrő , ha használja a redflag szót.
Amúgy nekem volt egy időben egy röpke kérdés sorom, 7x8, mi a himnusz második strófája, ki írta a nyomorultakat, ilyenek.
Aki nem hiszi mennyire hatékony módszer, állítson össze egy ilyen ötos fogatot, és amikor nyíltan vizsgáztatni kezdenek egy randin "vizsgáztasd vissza" (már ettől halálra sértődik a többsége, akarom mondani redflag :D )
Tragikusan alul iskolázott a többség. Így érthetővé válik miért olyan amilyen :)
(És biztos lehetsz benne ha rá fogadsz milyen jövő vár rád)
Amúgy ne a külsőből induljunk ki. Ismerek olyan műmelles platina hajú pláza cicát aki amúgy kutató biológus, és csont nélkül megugorja bármilyen tesztedet :D
További kérdések:
nem vagyok olyan helyzetbe hgy barhogy kitudjam verni stb.. Valaki akkar beszelni ilyen dolgokrol?
Mondjuk 158/65, 2 gyerek után. Nem keresek senkit mielőtt bárki azt gondolná. Csak kíváncsi vagyok nőkent.
Vagy nem lennétek újra cuckold kapcsolatban?
Vagy akár még rá is masztiznak
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!