Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30.éves férfi vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30.éves férfi vagyok és leginkább a 45-50 körüli nők tetszenek, de ők észre sem vesznek. Hogy tudnék jól kezdeményezni náluk?

Figyelt kérdés
Amúgy nyilván a 16-29 közöttiek, meg az 51-55 közöttiek között is van olyan aki szimpatikus, ahogy a korombeliek között is akad, de a legtöbben akik tetszenek ez a 45-50 közöttiek. Szeretnék én kezdeményezni mert úgyse történik meg a fordítottja. Az a véleményem hogy egy kapcsolat arról szól hogy a másik szokásait, nézeteit, személyiségét elfogadjuk, ha adódnak problémák nem hazudozunk hanem megbeszéljük, tiszteletbe tartjuk egymás határait és amikor érzelmekről van szó önmagunkat adjuk. Ha megbízunk a másikba, ki merjük kérni a véleményét, nem akarjuk egymást megváltoztatni. De nyilván nem ezzel indít valaki első nap, de ez az igyunk meg egy kávét valahol olyan lejárt lemez, meg lehet alapból nemet mondana akit hívnék mielőtt megismerhetnénk egymást. Úgyhogy szeretném kérni most itt mások segítségét.

ápr. 28. 15:08
 1/3 Eric Griffin ***** válasza:
76%

Nem igazán értek a 45-50 éves korosztályhoz, de aki addig nem kelt el, nem hiszem hogy fujjogva hajtana el bárkit is, aki próbálkozik. Ha nem vagy szimpatikus akkor is biztos vagyok abban, hogy kulturáltan fogja a tudomásodra adni. Biztos vannak jó dumák amiket tudnak értékelni, pl: nálad már a kazetta B oldala pörög, de velem visszarakhatod az A oldalt.

Pont annyira vagy a nyugdíjkorhatártól, mint amekkora a farkam mérete.

Te is szereted a step mom-os poreszt?

A nagyfater bakalitje mellett Modern Talkingra foglak szétkef...

ápr. 28. 15:25
 2/3 ÚristenVeryBig ***** válasza:
100%
Normális kommunikációval, kulturált beszélgetésekkel sok mindent el lehet érni, főleg ennél a korosztálynál.
ápr. 28. 15:27
 3/3 anonim ***** válasza:
A fordítottja valóban ritkán történik meg. Az igyunk egy kávét pont megfelelő indítás 😊 csak ne legyél ilyen komoly mert ez nem biztos hogy bejön ☺️
ápr. 30. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Házas, vagy kapcsolatban lévő nők, laza kapcsolatra, szeretőt kereseni, hol szoktatok?

Kezdeményeztek, vagy várjátok, hogy a férfi kezdeményezzen?

Tud erre bárki valamilyen tanácsot vagy magyarázatot adni,hogy miért ilyen a barátom? Egyszerűen a sírhatnék kap el,amikor próbálkozom,de azt...

Tehát a barátommal kezdetektől fogva olyan a kapcsolat,hogy úgy érzem,én akarok vele szexuálisan együtt lenni vele, ő velem nem. Tegnap kint dolgozott az asztalnál,én meg divatbemutatót tartottam neki. Ez annyit jelent,hogy felvettem a mélyebben kivágott ruháimat,...

Miért rossz, ha mindig csak a férfi kezdeményez a szexben?

Mit lehet tenni hogy a szex kezdeményezése ne legyen egyoldalú? Komoly gondot okoz ez a párkapcsolatban?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!