Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30.éves férfi vagyok és leginkább a 45-50 körüli nők tetszenek, de ők észre sem vesznek. Hogy tudnék jól kezdeményezni náluk?

válasza:Nem igazán értek a 45-50 éves korosztályhoz, de aki addig nem kelt el, nem hiszem hogy fujjogva hajtana el bárkit is, aki próbálkozik. Ha nem vagy szimpatikus akkor is biztos vagyok abban, hogy kulturáltan fogja a tudomásodra adni. Biztos vannak jó dumák amiket tudnak értékelni, pl: nálad már a kazetta B oldala pörög, de velem visszarakhatod az A oldalt.
Pont annyira vagy a nyugdíjkorhatártól, mint amekkora a farkam mérete.
Te is szereted a step mom-os poreszt?
A nagyfater bakalitje mellett Modern Talkingra foglak szétkef...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kezdeményeztek, vagy várjátok, hogy a férfi kezdeményezzen?
Van akinek tetszik a fiatalabb korosztály?
Már hónapok óta csinálja. Ennyi idő alatt már ha komolyan érdekelném, akkor lépett volna, ugye?
Tehát a barátommal kezdetektől fogva olyan a kapcsolat,hogy úgy érzem,én akarok vele szexuálisan együtt lenni vele, ő velem nem. Tegnap kint dolgozott az asztalnál,én meg divatbemutatót tartottam neki. Ez annyit jelent,hogy felvettem a mélyebben kivágott ruháimat,...
Mit lehet tenni hogy a szex kezdeményezése ne legyen egyoldalú? Komoly gondot okoz ez a párkapcsolatban?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!