Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi szintű anális szextől lehet baj?

válasza:A beöntésről már mindent elmodtak, orvosi vélemény szerint már heti egy a határ. Mi sem csinálnuk beöntést ahogy előttem már mondták.
Saját tapasztalatokat tudom leírtni. 50-60 között vagyunk és azon kívül, hogy nagyon megerősödött a hátsónk(oda-vissza csináljuk) semmi negatív változást nem tapasztaltunk, egy ujjat is meg tudunk szorítani. Ha naponta csinálod sokkal kisebb a sérülés veszélye mint az alkalmizóknál, valószínűleg olyan mint a sport aki belekap könnyen sérül. Mondjuk mi anál extrém változatát űzzük normál férfi méret szerintem nem tud sérülést okozni.
Azért azt hozzá kell tegyem, hogy nekünk, illetve az itt hozzászólóknak nem okozott problémát nem jelenti, hogy neked nem lehet belőle gond. Az egyéni érzékenység, rejtett izomgyengeség, bármi lehet. Közönséges súlyzózásnál is előfordulhat sérülés izomszakadás, stb... An

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Lehet. De hogy kinek, ki hajlamos rá azt előre nem lehet tudni. Majd ha kiderül, ha bekövetkezik akkor megtudod. De akkor már késő lesz. Akkor már a sokak által ajánlott Kégel gyakorlatok sem segítenek, mert az nem azokat az izmokat mozgatják meg.
Gondolkozz! A természetet nem tudod átverni! Azok az izmok "távozásra" és nem behatolásra vannak!

válasza:18 igen minden extrém veszélyes, autóverseny, hegymászás, boksz, MMA követelnek halálos áldozatokat. Csak akkor tudja meg, hogy nem bírja a feje az ütést amikor belehalt.
Egyébként bizonyos használat után az agy a reflex valószínűleg átáll, ugyanis kinyílik a belső gyűrű(simaizom), már akkor a mikor készülsz rá. "Szaknyelven" ellazul. Olyan szinten, hogy belelátsz már aki extrém szinten űzi.An

válasza:"Azok az izmok "távozásra" és nem behatolásra vannak". 😂😂
Az elméleted szerint akkor minél többet edzel annál gyengébb leszel. 😂😂
Nem extrém tágításról van szó hanem egyszerű "farbantartásról"!
Ne legyél már hülye ha az is vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Néhányszor próbáltuk a barátommal az anális szexet de időtartamban nem volt túl hosszú nekem. Ő viszonylag gyorsan elélvezett. Maga az érzés jó csak nem tudom hogy ott képes lennék-e elélvezni
"Valódi" orgazmus, nem csak olyan jó érzés, jól esik, megengedem mert a pasim élvezi. Ha valaki azt írja igen megpróbálná leirni miben más mint a hüvelyi vagy csikló orgazmus
Esetleg napi 2x is simán bele fér? Vagy hozzá szokás kérdése?
Úgy értem annyira gyorsan és keményen dugja a fenekemet, hogy az belül szétreped és súlyos sérülés legyen?
Olvastam, hogy a nagyon kemény anális szex után a végbél előreeshet és kifordulhat. 1 hete egy barátommal voltam együtt, amolyan haver de összejárunk. Annyira intenzíven csinálta, hogy utána a kezemmel szó szerint éreztem, hogy a végbelem mintha kilógna kb 1 centit. Ha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!