Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi szintű anális szextől lehet baj?

válasza:

válasza:21
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Néhányszor próbáltuk a barátommal az anális szexet de időtartamban nem volt túl hosszú nekem. Ő viszonylag gyorsan elélvezett. Maga az érzés jó csak nem tudom hogy ott képes lennék-e elélvezni
"Valódi" orgazmus, nem csak olyan jó érzés, jól esik, megengedem mert a pasim élvezi. Ha valaki azt írja igen megpróbálná leirni miben más mint a hüvelyi vagy csikló orgazmus
Esetleg napi 2x is simán bele fér? Vagy hozzá szokás kérdése?
Úgy értem annyira gyorsan és keményen dugja a fenekemet, hogy az belül szétreped és súlyos sérülés legyen?
Olvastam, hogy a nagyon kemény anális szex után a végbél előreeshet és kifordulhat. 1 hete egy barátommal voltam együtt, amolyan haver de összejárunk. Annyira intenzíven csinálta, hogy utána a kezemmel szó szerint éreztem, hogy a végbelem mintha kilógna kb 1 centit. Ha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!