Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki undorodik attól hogy a testére élvezzenek?

válasza:

válasza:#2 Naaaa.. Miért! Ragad utána meg stb. de az jó. Meg a víz leviszi.
Igaz én nem szeretem ha valaki egyből fut utána a fürdőbe.
Jó az illata szárzon is..

válasza:

válasza:Engem.
Ragacsos, kellemetlen, valahogy nem jön be.

válasza:

válasza:Én jobban szeretem a puncimba, hagyom, hogy minél tovább bennem legyen a nedve, szeretem a síkos érzését. De a veszélyes napokon, amikor terhes lehetnék, úgy irányítom, hogy inkább rám élvezzen. Szétkenem, és nedvesen tartom, minél több felszívódjon a bőrömbe. Sok hasznos anyag van benne, egy orvostól hallottam.
Elég pattanásos voltam. Gyakran "megfejtem" a párom, elkentem az arcomon, és egy nedves zsebkendővel letakartam egy fél órára, hogy lassabban száradjon. A legtöbb pattanás elmúlt tőle.
A számba nem szeretem, ha le is szopom, a kellő pillanatban az arcomra vagy a mellemre irányítom.
Kapcsolódó kérdések:
Csak egy videó van, ahol spermás a puncija, de az állitólag műsperma.
Prostik kíméljetek...
Nem tud átfolyni vagy ilyenek ugye?
Vagy örülnek hogyha egyáltalán meglátogatja őket az "orgazmus tündér" szex közben?
Egyszerűen két három percnél tovább én még nem bírtam az átlag így is egy két percre .... ahogy bedugom oda és ahogy látom a testet és az illatokat érzem szinte azonnal érzem hogy jön és ejakulálok. Próbáltam már mindent, kontrollálni is, de egyszerűen csak jön jön....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!