Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők volt olyan érdekes fétis vagy ehhez hasonló fura dolog amit kipróbaltatok és nagyon tetszett?
Figyelt kérdés
Pl hosszú bőrkesztyűben megpofozni 1pasit,majd utána kiverni is neki
Végigsétálni magasarkuban egy előttetek fekvő pasi testén
Lovaglopalcaval 50erőset rácsapni...
ápr. 30. 17:48
1/2 anonim 

válasza:

válasza:barátom erényövbe. ha a bugyiján, vagy betéten foltott érzek..azonnal vesző, pálca, lovaglópálca..
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Mindet csináltam. De szegény bőrkesztyűt sajnáltam, kapott bő fertőtlenítőt utána, kár fszt fogdosni vele.
Nem olvasok privátot, kössz, ne fáradj.
Kapcsolódó kérdések:
Extrémebb kinézetű lányok, ti szexelnétek (vagy szexeltek, esetleg kipróbáltátok-e már...) roma, esetleg fekete pasival? Vagy kizárólag a hozzátok...
A kérdés adott hölgyeim! Az extrémebb címszó alatt értem: Színes haj, piercing, tetoválás, fültágító stb. Az ilyen stílusú lányokhoz szól a kérdés. Csak kíváncsi vagyok rá. Köszi ha válaszolsz! :)
Kipróbálhatjuk a BDSM-et, ha egyikünk se domináns/alárendelt?
Jobb lesz tőle a szex? Van aki hasonló helyzetben kipróbálta és jó volt?
40-es párral párcserét kipróbálta már hasonló korosztály?
Vajon jó lehet érdemes kipróbálni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!