Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexkapcsolatban férfiként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban férfiként várnátok több mint egy évet a lányra?

Figyelt kérdés
ápr. 30. 17:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amúgy meg az akkor nem szexkapcsolat, ha nincs szex. 🤣
ápr. 30. 18:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hogy kell érteni?

Szexkapcsolatnak hívod, de még nem szexeltetek?

Vagy olyan hülye vagy, hogy a csaj bepasizott, te meg várod, hogy szakítsanak?

Egy kis kontextus nem ártana..

ápr. 30. 18:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Volt már párszor szex. Időközben megváltozott néhány dolog, ami miatt nem tudtunk már több mint egy éve találkozni, de egyikünk sem mondta, hogy legyen vége.
ápr. 30. 18:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Be kell próbálkozni, ha megint találkoztok, egyébként meg élni az életed.

Ő sem vár rád, lesz más aki kezelgeti.

ápr. 30. 18:15
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Hát elég nagy pojácának kell lenni ahhoz, hogy több mint egy éve vársz valakire, akivel amúgy nem volt valódi kapcsolatod, csak párszor lefeküdtetek egymással….
ápr. 30. 18:16
 6/12 anonim ***** válasza:
40%
5-os ismered a pojáca szó jelentését?
ápr. 30. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
3 hónapot vártam egyszer, de át lettem verve. Azóta max 1-2 hét türelmi idő van...
ápr. 30. 20:51
 8/12 anonim ***** válasza:
40%
én nem szexkapcsolatra vártam hanem az aszonynak udvaroltam 6 honapig és utána 6 honap után volt a legelső szex. 5 éve vagyunk együt de elöte nem volt probléma mondtam a csjnak hogy átt jösz filmet nézni att jöt és basztunk kb enyi
ápr. 30. 21:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A múlt században ez teljesen normális volt. A múlt században...
ápr. 30. 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon helyzetfüggő, a leírásod alapján nincs elég infó eldönteni, de lehet lezárnám inkább. Persze attól is függ mik lettek megbeszélve.
ápr. 30. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha férfiként szexkapcsolatra simán találok 1 hónap alatt 3-4 jelentkezőt, de komolyra évek óta semmi, akkor bennem van a hiba?

Szexkapcsolatra találatot úgy értendő, hogy benne van a nő valamilyen szexben (sima, perverzebb), de mondjuk messze lakik, csúnya, bármi gond van vele. Tehát itt nem Pamela Anderson sorokra kell gondolni, hanem az összes negatívum szembe jöhet, csak mint lehetőség jön....

Miért olyan nehéz férfiként alkalmi szexet, és szexkapcsolatot találni?

31 éves férfiként sajnos nem sok tapasztalatom van szexualitás terén, és ezért "csak" azt szeretném, ha valahol lehetne olyan nőket találni, akik kölcsönösen szintén szexelni szeretnénk. Akiknek több tapasztalataik vannak ebben a témában, leírnátok, hogy ti hol és...

Férfiként tényleg nem lehet jó szexszel megfogni egy nőt vagy csak engem hozott össze válogatott pszichopatákkal, érdekemberekkel az élet?

Abban nincs semmi, hogy dícsérték a teljesítményemet, mikor velem voltak, nyilván egy nő se vallja be, ha valaki rossz az ágyban, kivéve ha nagyon rossz. Gazdag nem vagyok, úgyhogy ez az érdek-szempont kiesett. Viszont még így is okozott számos meglepetést az...

Ha az a célom férfiként, hogy mindenképpen egy nekem tetsző hölgyet szeretnék magamnak, de nem tudom előre hogy kölcsönös -e a vonzalom, viszont...

Most nyilvánvaló, erre lehet olyan válasz, hogy semennyit, meg se próbáljam. De most mégis, lehet éppen kellene egy jó nő, akinek én lehet nem kellek, bár jó képűnek mondanak, de nem én vagyok az esete, nekem viszont ő kell, akkor mivel álljak elő? Mi az az összeg,...

Megéri Tinderen fizetni férfiként az életkor elrejtéséért?

Szexpartnert vagy laza kapcsolatot keresnék, ahol nincs jelentősége az életkornak. Viszont a nőknek olyan hatalmas mennyiségű férfitömeget kell szűrniük, hogy maximum a komoly kapcsolatot kereső nő az, aki kénytelen kiterjeszteni az életkorlimitet. Aki nőként szintén...

Férfiként a szexpartnerkeresés hány százalékban külső, szerencsefaktor és hazugság kérdése?

Aki nagyon jól néz ki, ott szemmel látható a siker, hogy sok nő kezdeményez náluk, nekik igazán próbálkozni sem kell. A kezdeményező nők többsége értelemszerűen párkapcsolatra számít - bár mondjuk egy külföldinél ez a tézis kicsit megdől -, viszont az ilyen férfiaknak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!