Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik voltak már egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amalia Capri kérdése:

Nők, akik voltak már egy titkos viszonyban,mint "másik nő", ti is úgy éreztétek,h ez az állapot sokkal valóságosabb? Arra gondolok, hogy nincsenek unalmas hétköznapi rutinok, csakis az a pár óra színtiszta, fülledt figyelem, amikor ott veletek van.

Figyelt kérdés

máj. 1. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Éltem az érzést amíg tartott. Két eszméletlen hónapig. Aztán koppanás. Rájöttem hogy ez a kegyetlen valóság. Azok az órák voltak az illúzió.
máj. 1. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon is. És sokkal boldogabb voltam, mint az átlag kapcsolataimban. Pont azért, mert nekem csak a tömény esszencia jutott. Nem volt semmi koppanás sem, mert tisztában voltam azzal, mit teszek, mire számíthatok és mi lesz a következménye.
máj. 1. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Egy hónapja vagyok így. Remélem nem múlik el egy darabig.:)
máj. 1. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is éreztem már így. Talán pont attól ennyire intenzív, hogy nincs benne a hétköznapi rutin meg a megszokás. Csak az a pár óra, amikor tényleg egymásra figyelünk, és minden sokkal fülledtebb, izgalmasabb, mint egy átlagos kapcsolatban.

Néha tényleg valóságosabbnak hat, mert abban a kevés együtt töltött időben sokkal több figyelem és vágy van..

máj. 1. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam így, bő két évig tartott.
máj. 1. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Intenzívebb az biztos. De akkor is ott van, hogy én mindig csak második vagyok...
máj. 1. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Intenzív, mert csak jót kapod, adjátok egymásból a mindennapi nyűgöket nem.
máj. 1. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Egy nem titkos szerelmi viszony is pont ilyen, mert mitől lenne más, meg ha más lenne, miért tartaná fenn bárki?
máj. 2. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Nők! Ti is több figyelemre vágytok, hogy megjöjjön a hangulatotok?

A férjemnél ez úgy működik, hogy: “szexeljünk?” és beteszi, és kész. Ugye nem én működök rosszul, hogy ennyitől nem kívànom?

Análnál mire kell odafigyelni? (26/n)

Akinek van tapasztalata, szívesen meghallgatnám.

Az miért van, hogyha az aktuális nő felhuzza nekem az óvszert, akkor nem birom benyomni neki mert elmegy az a ku&v@ nagy merevedés ami óvszer nélkül...

Óvszer nélkül nincs gond hál istennek, csak hát valamelyik hölgy nem örül neki hogy nincs védelem:’(

Mi tetszik egy fiú külsején nektek lányok?

Sétáltok egy plázában, vagy most egy karácsonyi vásárban és megláttok egy srácot aki tetszik nektek. Milyen külső tulajdonság az amin mekagad a tekintetetek és szépnek, vonzónak látjátok emiatt az adott fiút/ férfit?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!