Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel elégítsem ki magam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel elégítsem ki magam?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok most és szeretnék elélvezni. Nő vagyok. Írjatok hogy mivel élvezzek el.

máj. 2. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Egy nagy adag gesztenyepüré tejszinhabbal nekem megtenné most!
máj. 2. 16:58
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Tudod mit? Csinálok is egy gesztenyepürét. De azért írjátok hogy utána mivel élvezzek el. Unatkozok most.
máj. 2. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Napi kamu - level végtelen...
máj. 2. 17:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Abban mi a kamu hogy most egyedül vagyok mert nem jött még meg a pasim és szeretnék elélvezni?
máj. 2. 17:02
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha küldök egy fsz képet az jó?
máj. 2. 17:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kigyouborkat told fel. Csak ne felejtsd el elotte es utana is megmosni
máj. 2. 17:05
 7/11 A kérdező kommentje:
#5 Hát ha szeretnél...
máj. 2. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#6 Ha lány lenne a kérdező én használat után is megenném. De, ha egy pasi dugja fel magának, nem, köszönöm.
máj. 2. 17:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Azzal a jó pasival a szomszédból.
máj. 2. 17:33
 10/11 anonim ***** válasza:
87%

Ez aztán annyira hihető…

Nő vagy, várod a kanodat, hogy hátha majd lerendez, és ahelyett, hogy cicomáznád magad, meg pimpogtatnád a lakást, hogy a palinak legyen kedve megcuccolni, inkább kiírod a netre, hogy nő vagy, és élvezkedni akar.

Aki már 5 percnél töltött ezen az oldalon, levágja, hogy te akkor vagy nőnemű, amikor Lölő atomfizikus…

máj. 2. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mivel elégítsem ki magam igazán?

Már borzasztóan monoton a kezem... Már azt sem élvezetem igazán hogyha elélvezek. Régen a lábam is beleremegett annyira jó volt most meg.. Már csak a végét várom de az sem annyira jó mint régen. Esetleg tudtok valamit ajánlani amit házilag gyorsan egyszerűen el lehet...

Hogyan elégítsem ki magam, hogy ne szokjam meg a markomat?

Olvasom, hogy a sok recskától megszokja az ember a kezét, és aztán amikor nővel van, akkor nem áll fel, vagy lekókad, vagy nem elég kemény, stb. Mit lehet ez ellen tenni, hogy ha egyszer nővel leszek, akkor ne legyen ezzel probléma? (Komoly, érdemi válaszokat...

Hogyan elégítsem ki magam?

Akárhányszor magamhoz nyúlok nem tudok kielégülni

Hogy elégítsem ki magam úgy hogy szűz vagyok és még az is szeretnék maradni? L

Légyszí adjatok tippeket és írjatok olyan dolgokat amit otthon megtalálok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!