Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb csiklóizgató?

válasza:Léghullámos, vagy "mikrofonfejű"/wand
Léghullámos, ha magadban kis mozgásokkal élvezel, illetve ha párban hanyatt fekve a párod nem mozog,csak bedugja és közben izgatnád magad.
Wand, ha hason is masztiznál, és egyedül is szereted mozgatni a csípőd, illetve szex közben is bármilyen pózban, mozgásban szeretnéd izgatni a csiklód 🙂
Szóbal szerintem mindkettőt érdemes! Illetve van olyan, ami mindkettőt tudja
Ismerős a temuról vett, és neki azok is beváltak.
Ha itthon, boltból vennél, akkor a satisfyer mindböl csinál jót.
Jah a wandból van nagy, illetve könnyen kézbe fogható. Másra másra ideálisak, de nem tudsz mellé löni velük.
Még egy akkusat vegyél! Azok álralában már vízállóak🤩😛/akár zuhany alá, akár ha spriccelsz

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#18 Amandának írtam, megváltozott a sorrend vagy elnéztem bocsi.
#17 jogos, erre nincs semmilyen garancia. Te izgattál már csiklót, ami nem a sajátod?
Kapcsolódó kérdések:
Csiklóizgatók és hüvelybe helyezhető játékok is érdekeknek, lehetőleg konkrét márkával, típussal, ami nagyon bevált nektek! 35N
Ajándékba kapnám, az ár mindegy. A lényeg, hogy nekem a legjobb élményt adja.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!