Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/13 anonim 

válasza:

válasza:Szerelem nem kell hozzá. Szimpátia viszont feltétlen! Különben nem működne a többes.
13/13 anonim 

válasza:

válasza:Persze. Csakis úgy. Ha a szerelemre várnék sose szexelnék.
További kérdések:
Fiúk ti eddig hány lánnyal szexeltetek? Hány éves vagy?
Én 3 és 29 éves vagyok.
Mit gondoltok arról, ha egy 28 éves nő és egy 21 éves srác vonzódnak egymáshoz?
Érzelmileg is, nem csak szexuálisan.
Este élvezkedés csoport?
Arra gondoltam,hogy lehetne csinálni egy csoportot fiúk/lányok (Inkabb lanyok) Ahol szexuális témákról beszéllgetünk ismerkedünk stb. És nem 40 éveseket várok meg mocskos pedofilokat De akit érdekel az írjon
Gond ha az idősebb pasik jönnek be?
Daniella 27L
Ha elkezdek sportolni akkor kevesebbet gondolok a szexre?
Vagy csak nem lesz időm azon agyalni, hogy milyen jó is volt az utolsó együtt töltött éjszaka a másik féllel....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!