Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők benneteket mennyire visel meg, A házasság alatt megszokott lesz a szex és elmarad? Mit lehet ebben az értelemben tenni?
Figyelt kérdés
máj. 5. 11:44
1/13 anonim 

válasza:

válasza:Biztos megviselne, ha ilyen cipőben járnék.
2/13 A kérdező kommentje:
Budapesti férfi vagyok és ezt éle már át a házasságomban
máj. 5. 11:58
3/13 anonim 

válasza:

válasza:Unott, monoton megszokott szex. Én elváltam mert nem volt jó egyiküknek sem. Akár mit vittünk be a szexbe, halott volt az egész. Férfi vagyok.
5/13 anonim 

válasza:

válasza:#4
Milyen a szex életet élni? Mert én aktív vagyok szexben, szimplán csak kérdezem.
6/13 anonim 

válasza:

válasza:Az együttlétek lecsökkenő száma nem magától jön, hanem egy folyamat, az érzelmi eltávolodás egyenes következménye. Elvileg nem visel meg az érzelmi eltávolodás, elszürkülés, csak unalmas és sz.r úgy élni, egy mókuskerékké változnak a mindennapok.
7/13 anonim 

válasza:

válasza:Lassan 24eves házasságban sem unalmas vagy monoton. Ha mindketten nyitottak vagyunk és szeretünk játszani akkor nem lesz unalmas!
8/13 anonim 

válasza:

válasza:#3
Az hogy lehet? Amikor egy kapcsolatban nem jo a szex vagy lapos, mindig azt szoktak ajánlani hogy vigyetek bele ujat. Nálatok hogyhogy nem ért semmit? Csak kíváncsi vagyok
38N
9/13 A kérdező kommentje:
Ha nincs meg a Harmónia sajnos ez van.
Te fel tudtam dobni mindig?
máj. 5. 16:16
10/13 anonim 

válasza:

válasza:#9
Nem. Nem is próbálkoztam vele. Nálunk mindegyiket én hagytam ott. Részemről a szex nem volt elég. Nekem tars kellett volna de abban nem igazan voltak partnerek
Kapcsolódó kérdések:
Fiatal, párkapcsolatban, házasságban élő nők!
Félrelépnétek egy alkalommal, csak azért mert olyan a leendő partner, ami vonz benneteket, és szívesen...
Mondjuk, más mentalitású, komolyabb gondolkodású, érettebb, esetleg más mérettel rendelkező, stb mint a párotok. Csak egy alkalom, a kíváncsiság miatt!!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!