Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet azért nem találok párt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért nem találok párt mert vékony alkatom van férfiként?

Figyelt kérdés

Lehet ez az oka hogy nem találnak vonzónak, határozottnak?

186 cm magas és 70 kiló és 29 éves vagyok.

máj. 5. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Yomif Kejelcha világklasszis maratoni futó 185cm és 58 kg. Házas.
máj. 5. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ja a sportos testalkat igen hasznos, de önmagában édeskevés.
máj. 5. 13:44
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

A pártalálás nem alkat kérdése.

Férfiként, ha nem vagy elveszett, teszetosza, anyuka kedvence, mindenkit hibáztató lúzer, akkor nyert ügyed van.

Kommunikáció, humorérzék, önbizalom.

máj. 5. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem
máj. 5. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:
A testalkatnak ehhez nincs köze, én pl kifejezetten a vékony férfiakat tartottam mindig is vonzónak, volt 65 kg-s partnerem is, igaz jó 10 centivel alacsonyabb volt mint te.
máj. 5. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem ezek jönnek be, a helyes arc még sokat dob.
máj. 5. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Vékony alkat férfiként 28 évesen gázul néz ki?

Én világ életemben vékony voltam, nem tudtak eddig változtatni rajtam. Gondolom tiniként még elmegy, de felnőttként 28 évesen mit gondoltok erről? Jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál amúgy, testalkatom meg az arcom miatt. Jobb mintha el lennék hízva. De szerintem...

Vékony alkatú, átlagos arcú, csendes férfiként kicsi az esélye hogy bejöjjek egy nőnek?

Eléggé vékony vagyok, 65 kg es 184 cm magas emiatt lehet betegesen nézek ki. Meg az arcok sem helyes. Ráadásul még nem is vagyok érdekes, beszédes ember. Neten ugye az ember arcát látják először és eddig semmi nem jött össze, Tinderen próbálkoztam, ebből gondolom...

27 évesen a vékony testalkat hátrány férfiként?

Nem akarnak jönni rám a kilók, már sok mindent próbáltam. Magas vagyok de mellé vékony. Nem vagyok sikeres a nőknél. Vékonyság ennyi idősen nagyon hátrány? Úgy veszem észre hogy szexuálisan nem vonzó a nőknek.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!