Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 8-9 hónapos terhesen szoktak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8-9 hónapos terhesen szoktak vágyni a nők a szexre?

Figyelt kérdés
máj. 10. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Mi végig szexeltünk mindkét terhesség alatt, életem legjobb élményei közé tartoznak ezek, amikor az asszony terhes volt.
máj. 10. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

A szex indította be nálam a szülést. :)

máj. 10. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
igen volt szex végig a terhesség alatt, nagyon kívános voltam egész idő alatt.
máj. 10. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szex végig volt . Szerdai napon is volt, csütörtökön szültem .

Mint a hogy az előzök is írják .

máj. 10. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
Nem
máj. 10. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Hány cm volt a pocakotok 9 hónapos terhesen?

Sziasztok! Ruhákat szeretnék varrni kismamafotózáshoz, de fogalmam sincs, mekkora hely kell a pocaknak. :) Kérlek, írjátok meg, mekkora volt a pocakotok adott hónapokban (5. hónap - 9. hónap), illetve örülnék, ha kiegészítenétek az...

Mit tegyek a férjemmel, aki teljesen ignorál engem?

Ma elvitte kirándulni a 2 éves lányunkat a hétvégére, habár jelenleg antibiotikumot szed. Engem otthon hagyott 9 hónapos terhesen azzal, hogy e hétvégén még biztos nem fogok szülni.

9 hónapos terhesen gáz elmenni a 10 éves érettségi találkozóra?

Kicsit úgy érzem, hogy az lenne, mivel elég nagy már a hasam, és nem akarok emiatt a "középpontban" lenni, meg talán másoknak is rosszul esik, ha emiatt a középpontban leszek...(nekem is volt egy vetélésem, tudom, hogy nem mindenki tud ilyenkor örülni a...

Egyedülálló anya vagyok. Pici a gyerekem,9 hónapos. Apja még terhesen hagyott el. Milyen esélyem van társat találni?

A gyerekem apja volt az egyetlen ffi az életemben, szóval nem tudom hogyan kell ismerkedni, miről kell beszélni és hogy kell felhívni magamra a figyelmet. Már 14 hónapja egyedül vagyok, nagyon magányos vagyok, jó lenne valaki, aki tudna szeretni, mellém bújni,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!