Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki fiatalon tartósan egyedül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki fiatalon tartósan egyedül van, vagy azért mert nem talál vagy nem akar párt ti a szexuális vágyatokat magatoknak oldjátok meg vagy alkalmizni szoktatok?

Figyelt kérdés
máj. 10. 15:38
 1/1 Crying in the shower ***** válasza:
Magamnak.
máj. 10. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek a férfiak mekkora része marad egyedül vagy akár szűz, a nők pénisz méret igénye miatt?

Én az uróbbi vagyok, részben emiatt. Eleve szar az életem a sok (többnyire súlyos) egészségügyi probléma miatt. Nem hiányzik még a sok negatív élmény is a nőkkel. Főleg, hogy már +2 centiért simán megcsalnak/dobnak. Többért meg aztán főleg...

Aki évekig el van egyedül és alkalmiba sem megy bele az lehet aszexuális?

Ha valaki évekig bírja szex nélkül akkor aszexuális lehet vagy teljesen normális?

Ha nekem csak a nagyon szép csajok jönnek be akkor jobb ha belenyugszom hogy egyedül maradok aztán inkább néha elmegyek örömlányokhoz nem? Esélyem...

Én rájöttem már erre, nekem csak az ilyen típusú nők tetszenek valamiért a többi nem tud beindítani. Sajnálom.. Nem tudom magamra erőltetni hogy bejöjjenek az átlagos meg az alatti nők, egyszerűen nem váltanak ki semmit belőlem, csak barátként tudok rájuk tekinteni. Kész vége ennyi...

Akik fiatalon (20-25 évesek) évek óta egyedül vannak, ők ez alatt nem is szexelnek egyáltalán vajon?

Ismerek több fiút is és lányt is aki évek óta szingli. Tőlük nem akarom megkérdezni, de kíváncsi lennék hogy ők évekig nem is szexelnek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!