Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elkezdek sportolni akkor kevesebbet gondolok a szexre?
Figyelt kérdés
Vagy csak nem lesz időm azon agyalni, hogy milyen jó is volt az utolsó együtt töltött éjszaka a másik féllel....máj. 10. 15:56
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Én kondi után is mindig kanos vagyok 18f
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Kondi után jobban fogod kívánni a szexet.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Valamennyire biztos elveszi a gondolatokat.
De még az is lehet, hogy találsz ott valakit.
4/4 Rex Hunter 

válasza:

válasza:Sport utàn mindig kanos vagyok, az növeli a tesztoszteron szintet. Ez az egy hàtrànya van!
Kapcsolódó kérdések:
180cm vagyok és 70kg. Le akarok fogyni de bárhogy is próbálok nem tudok. Leginkább arcról és combról Mit kéne tennem többet sportolni?
Tornázok meg már az étrenden is javítottam kevesebbet eszek 15/L
Most akkor a sportól lehet fogyni vagy a diétától?
Nem az arányra kell figyelni, hogy kevesebbet egyek mint amennyit elégetek? Akkor miért kell sportolni a diéta nem elég, annyira sorsdöntő a sport a diétában?
Ha mostantól kevesebbet tudok sportolni a héten, mennyiben fogja befolyásolni a diétámat?
Eddig heti 4-szer futottam és egyszer úsztam. Most viszont úgy alakult a munkám, hogy heti 3 mozgásnál több nem fér bele. Ha az étrendem továbbra is marad, viszont kevesebb lesz a mozgás, akkor megáll a fogyás?
Ha most elkezdek aktívan sportolni, kevesebbet enni (hanyagolni az édességeket) akkor lefogyhatok kb.15 kg-t szeptemberig?
14 vagyok, kb 75 kg. és 170 cm.
Mennyi időbe telik ennyit lefogyni? Elkezdtem sportolni heti 2 órában, megpróbálok minél egészségesebben és minél kevesebbet enni, amennyire...
Tehát, spinracingelni kezdtem el. Ezenkívül suliban megpróbálom odatenni magam tesi órán (uszasom is van). 156 magas vagyok, 53-4kg. Minimum 5kg-t szeretnék fogyni. Szerintetek?!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!