Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mellére élveztem. Miközben magamnak csináltam és várta, hogy a mellére élvezzek kuncogott. Olyan volt mint aki visszatartja a nevetését. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
máj. 10. 16:28
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Öröm a neve. Biztos jó volt amit csinaltálm. Az élégedetség is kivaltja ezt
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Tetszett neki. Csináld/csináljátok máskor is!
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Az ő szemszögéből nézve vicces volt, hogy polírozol egy hurkapálcát. Meg örült, hogy nem neki kell dolgoznia vele, mert a gilisztát nehezebb sikálni, mint egy anakondát.
Kapcsolódó kérdések:
Aki nőként folyamatosan análba csináltatja, az nem fél, hogy később nem tudja majd visszatartani, vagy pelenkázni kell?
Szerintem nem arra lett kitalálva. Plusz amúgy sok idősebbet amúgy is pelenkázni kell, szerintem ez felgyorsítja. A fertőzésekről nem beszélve, pláne ha cserélgetik. Halál komolyan kérdeztem, semmi rossz szándék.
Aki csinálja, csinálta (hosszú távon) vagy tanulta a Buteyko módszert: hogyan kell aszerint lélegezni?
Egész nap a "Buteyko légzéssel" kell lélegezni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!