Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy 28 éves nő és egy 21 éves srác vonzódnak egymáshoz? Érzelmileg is, nem csak szexuálisan.
Figyelt kérdés
máj. 10. 16:37
1/14 anonim 

válasza:

válasza:Fordított esetben a férfi minden pedónak el lenne hordva.
Azt hogy a nő nem kell senkinek ezért gyerekekkel próbálja kárpótolni magát.
2/14 Crying in the shower 

válasza:

válasza:#1 Egy nő mindig kell valakinek.
3/14 anonim 

válasza:

válasza:Nincs ezzel semmi gond. Mindketten felnőttek. Én meg 26 évesen egy 22 éves pasival voltam együtt.
8/14 anonim 

válasza:

válasza:Sok élvezetet nekik. Mi lenne a gond ezzel?
9/14 anonim 

válasza:

válasza:Nincs ezzel semmi gond, nem is értem hogy ezt a kérdést miért tetted fel!? Már a mai világba nincsen korhatárok!
10/14 anonim 

válasza:

válasza:semmi gond senkinek semmi köze hozzá
Kapcsolódó kérdések:
28 éves nőként el vagyok késve, hogy kiéljem magam szexuálisan?
Egy kapcsolatom volt, de abba kb 1,5 évig volt aktív szex. Úgy érzem, nem éltem ki magam, folyton csak szexelnék. A kamaszkorom meg a fiatalkorom nagy része tanulással ment el, megszereztem az álomdiplomám, de félek, hogy "lemaradtam" sok mindenről.
Szexuálpszichológus segíthet heterová válni, mert érzelmileg ugyan csak a csajokhoz kötődök mégis szexuálisan teljesen odavagyok a pasikért is és ez...
28 éves pasi vagyok passzív meleg vágyakkal.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!