Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan lányról, akinek a mellbősége 92 cm? Sok, kevés? Vagy számítanak a többi részlet is? A test többi méretét (magasság, súly, váll, derék, sőt az életkor, ha valakit érdekel) csak privátban…!!!

Figyelt kérdés
Szia srácok. Mit gondoltok egy olyan lányról, akinek a mellbősége 92 cm? A mellbőséget a mellbimbóknál és a legteltebb résznél mértem. Sok, kevés? Vagy számítanak a többi részlet is? A test többi méretét (magasság, súly, váll, derék, sőt az életkor, ha valakit érdekel) csak privátban…

máj. 19. 07:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Szia írd le a többit is :)
máj. 19. 08:41
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Nekem az már nagynak tűnik
máj. 19. 08:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A többi részlet is érdekelne! Egy nő nem csak két ciciből áll!
máj. 19. 09:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem a mell körmérete a lényeges, hanem a kosárméret! Ha 92 cm, de csak A kosár az azt jelenti, hogy valójában kicsi melle van.

S nem önmagában a mellméret / kosárméret a fontos, hanem az összkép! Egy C-s kosár egy 50 kg-s csajon már nagyon frankó, de egy 90 kg-s kövér nőn még átlagos sincs.

máj. 19. 09:36
 5/15 anonim ***** válasza:
Normál testalkatú férfiként levegőt kiengedve nekem 95cm szóval ha hozzávesszük hogy a nők háta azért keskenyebb, így ez a 92cm valószínűleg A kosár, vagy nagyon max épphogy B. Én mondjuk alapból kisebb feszes-formás mellméret párti vagyok, így nekem az A-B kosár tökéletes, de ahány férfi annyi ízlés, biztos akad jópár akinek bejön a tiéd. 36/F
máj. 19. 10:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Kamus troll. .
máj. 19. 10:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem ez alapján lesz valaki vonzó
máj. 19. 12:40
 8/15 Noren1989 ***** válasza:

#1 màskor màr leírta, h homokóra alkat, nagyobb csípővel, cickókkal.

Erdélyi szàrmazàst is említett.

Hajrà, Tigrisem.

máj. 19. 14:38
 9/15 anonim ***** válasza:
Az összkép számít... Nyilván ha dagadt a segge lehet akármekkora a melle, na meg nagyon nem mindegy hogy állnak e azok amelyek vagy köldökig érnek...
máj. 19. 15:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Rá élveznék mindenképp
máj. 19. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

60+-os férfiak! Ti nyitottak vagytok 20-30 év közötti nőkkel való szexuális kapcsolatra?

Nem sugar daddy-féle meg pénzen alapuló kapcsolatra gondolok, csakis az élvezetekre. Mi az az életkor, ami nálatok még belefér? Nyilván 18+ felett. 26/N

25-30 éves nőm lehet 75 évesen?

Még nem vagyok 75, de tetszenek a fiatal lányok. 18 évesre még azt mondják fiatal, de egy 30 éves is csinos, és szerintem az már el tudja dönteni akar-e valamit egy 75 éves embertől. Szülei sem igen szólhatnak már bele.

34 éves pasiként idősebb nőknél több esélyem van?

Olyan melóban dolgozom, ahol megfordulnak 18 éves lányok, és ezek szülei is vagyis kb 35+ évesek. Úgy veszem észre az anyjuknál több esélyem van, mert jobban bókolnak.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!