Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolsz amikor meglátsz egy fehér lányt fekete sráccal (pl.utcán vagy tömegközlekedésen stb.) ?

válasza:

válasza:Méret. Semmi más oka és magyarázata nincs.
Ami nem csoda hisz tele az ország kisfarkú dagadt pasival,

válasza:

válasza:"Méret. Semmi más oka és magyarázata nincs."
dehogynincs más oka. én ismerősi körömben azok a nők horgonyoztak le néger csávó mellett, akik az európai ideáltól nagyon messze esnek (kövér test, nem túl szép arc), ellenben nagyon akartak már gyereket.

válasza:Ezt már én is észrevettem, hogy általában a
- kövér nők
- csúnya nők
- sikertelen nők(ezzel próbál meg flexelni, hogy neki egzotikus pasija van)
futnak általában feketékkel.

válasza:További kérdések:
Nők nem vágy csökkenése az oka vagy inkább idő és energia hiány?
24/L, és 28/F, friss házasok vagyunk, de nem merem bevallani a nejemnek, hogy valahogy a testiség, intimitás, nem az én világom. Azt, hogy ez nálam valami pszichiátriai probléma, vagy szimplán aszexuálitás, azt a fene tudja. A lényeg, hogy már hónapok óta ilyen-olyan...
Mennyit költetek erre.
Ha egy 20 feletti csaj szűz, akkor mennyi idő nagyjából eljutni vele a szexig? Ti meddig várnátok rá?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!