Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Elítélem
Elfogadom,hogy vannak szexuális fantáziával rendelkező emberek
Izgat gondolatban
Izgat,hogy ki is próbáljam egyszer
Rendszeresen részt veszek benne
Kipróbáltam és megbántam
57 szavazat
1/18 anonim 

válasza:

válasza:Én(mi) rendszeresen csináljuk. Kinek mi valaki a gangbanget is szereti ez sem másabb
4/18 anonim 

válasza:

válasza:15 év alatt nem váltunk el,szakítottunk.Inkább nem minden párnak való...
5/18 anonim 

válasza:

válasza:Nagy vágyam lenne. Akár úgy is, hogy a feleségem olyat és úgy csinálna, amit velem nem tesz meg.
7/18 anonim 

válasza:

válasza:Ez is egy szexuális fantázia, egy fétis. Van akinek az análszex is fúj, van aki a pisiszexért rajong. Bikaként még ki is próbálnám milyen egy cuckold fétist megélő párral, de én pl. nem vágyom rá, hogy a páromat más is kezelgesse. Párcserében legfeljebb.
8/18 anonim 

válasza:

válasza:Nekem elég szánalmasnak hangzik, nézni ahogy más dugja az asszonyt. Furcsa hogy ennyire felkapott lett. Számomra ez külön kategória a többes szextől, amikor tényleg szabad bárkinek bárkivel, az rendben van, de külső szemlélőnek maradni teljesen érthetetlen.
9/18 anonim válasza:
Mi kiprobaltuk. Igaz nem tudtuk hnez cuckold, mert csak ugy jott a dolog. Az elso pasimmal gimi alatt
10/18 anonim 

válasza:

válasza:Engem felizgat a gondolata...szeretném véignézni ahogy .......
További kérdések:
Hol keressek szexpartnert?
Feleségem egy éve közölte, hogy őt már nem érdekli a szex. Szabadon kereshetnek szexpartnert,de nem találtam eddig. Valami ötlet, hogy milyen web oldalon érdemes körülnézni?
Ha egy lány rég szexelt könnyebben bele megy alkalmi szexbe neki szimpatikus fiúval?
Egyébként mennyire válogatják meg a lányok az alkalmi partnereket? Nekik az a céljuk hogy minél kevesebb emberrel szexeljenek?
Szerintetek a 12 cm-es péniszméret kicsinek számít? vagy átlagosnak?
Esetleg a "használni kell tudni" érvényesül elsősorban?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!