Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Mely dolgok, szituáci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mely dolgok, szituációk, élmények, melyeket nemigazán élvezel a szexben vagy akár a párkapcsolatban, de belemész, részt veszel benne, elviseled, mert szereted a párod és imponálni szeretnél, ill. megadni neki az élményt?

Figyelt kérdés

Őszintén légyszíves!

Olyan hétköznapi dolgokra is gondolok, melyek kapcsolódnak a szexualitáshoz, mint amikor rácsap a fenekedre a férfi és úgy gondolja ettől macsó, de neked nem jön be, ám nem szólsz érte. Szexnél mondjuk sztriptízel és lóbálja a ..., ám közel sem egy Adonis, de te őszíntétlenül mosolyogsz azért. Spriccel ide-oda, amikor elmegy, de téged ez nem hoz lázba, ám hagyod, sőt, játszod az izgatottságot. Extrémebb esetben a fehérneműdre, leggingsedre, mert őt izgatja, te pedig úgy teszel, mintha...

Tehát, mely hétköznapi és mely extrább helyzetekben színlelsz élvezetet, miközben számodra az nem is igazán izgató?

Most hagyjuk az "én nem teszek olyat, amit nem élvezek" válaszokat. Persze, van egy határa ezeknek, de mindenki színészkedik olykor egy kapcsolatban a másik kedvéért, ill. a viszony miatt. Sokszor csak apróságok miatt, mások pedig nagyobbakat is hantáznak.

jún. 26. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen
jún. 26. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem max az anál lehet kérdés szexben ami tiltott.

Mondom ezt férfiként

jún. 26. 13:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lóbálgatás pl nálunk játszik azt hiszi szexi de nekem inkább viccesen bizarr 😆 olyan ostobán néz ki.. forgatnám rá a szemem aztán kiröhögném de inkább csak mosolygok és úgy teszek mintha bejönne. Vagy amikor próbál ilyen flörtölős szexi fejet vágni és húzogatja a szemöldökét, én mindig azt hiszem viccelődik mert olyan bárgyú képet vág de aztán rájövök hogy ja nem ő most tényleg akar valamit 🤣 visszaflörtölök pedig amúgy jót nevetnék.
jún. 29. 10:02

További kérdések:

A nők mennyi százaléka ribizli hajlamú?

Azt már hallottam nő és férfi szájából is, hogy minden nő k.r.a. De az érdekelne, hogy mennyi olyan nő van, aki képtelen a monogámiára. Gondolom erről olyan férfinek lehet hihető információja, aki már több száz, vagy akár több ezer nővel is létesített szexuális kapcsolatot.

Ti szex közben elengeditek magatokat hangügyileg ?

Olyan hangosak vagytok amennyire jól esik vagy a szomszédok miatt halkabbak vagytok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!