Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan orál élményed hogy az adott partnernek nem tudtad a nevét?
Figyelt kérdés
ha igen hol?júl. 1. 13:53
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Volt. Barátnőmmel mentünk fel valami ismerőséhez.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Volt ilyen, többesben, amikor voltak ismeretlen partnerek, nekem pedig be volt kötve a szemem.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Volt :D Buliban elkezdtünk táncolni, aztán simizés, smárolás, stb, a végén a vécében kötöttünk ki. Mondta még táncolás közben a nevét, de a zenétől egyáltalán nem értettem. De elképesztően jól szopott, és a melleit is megmutatta, jó nagyot élveztem. Aztán egyszer csak lelépett a buliból, sosem láttam többet.
Kapcsolódó kérdések:
Lányok, első g-pontos orgazmusotok szex közben hogy jött össze? Meglepődtetek? Milyen mérete volt a partnernek és milyen pózban találta el a g-pontot?
Hány évesek voltatok? Hányadik partneretek volt a srác? Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Volt már olyan, hogy alkalmi szexeteknél, vagy első szexeteknél az adott partnernél előkerült valami extra játékszer, pl. ujjra húzható szilikonos...
Mit használtatok? Ki vette elő? Mit szóltatok hozzá és milyen érzés volt a használata? Hányadik szexetek volt? Alkalmi, vagy kapcsolat?
Első szexnél az adott partnernél volt, hogy anál szex is volt, vagy prosztata masszázs?
Ha igen, melyik?
Hány évesek voltatok és mennyi a partner? Ki hozta fel, hogy legyen? Gányadikak voltatok egymásnak?
Jártatok már úgy hogy az éppen aktuális partnernek túrós (smegma) volt a péniszén?
Hogy reagáltatok? Folytattátok vagy elment a kedvetek? Mit mondtatok az emberkének?
Lányok, volt már olyan hogy azért nem lett folytatás mert nagyon kicsi volt a partnernek?
Volt egyáltalán olyan hogy azt mondtátok ne is tegye be? Vagy inkább hagytátok csak legyen vége. És mennyire volt kicsi?
Lányok, veletek fordult már elő, hogy nem engedtétek a szexet mert a partnernek túl nagy mérete volt?
egy fél év alatt a 3. lány mondta hogy " azzal te hozzám nem nyúlsz ", kezdem rosszul érezni magam a nagy méret miatt, tényleg olyan nagy lenne !?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!