Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A feleségemről megtudtam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségemről megtudtam, hogy régen feketékkel szexelt az egyetemen, elég sokkal és felizgatott. Ez normális?

Figyelt kérdés
júl. 1. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Hogy a feleséged szét volt dugva egyetemen? Igen normális, ha győri volt akkor lyuk sógorok is lehetünk.

Ha téged izgat az baj.

júl. 1. 21:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért baj?
júl. 1. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban! Cuckold a nevem.
júl. 1. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj,van akit izgat.Nekem is volt egy barátnőm,aki az egyetemi évei alatt férfiakat elégített ki pénzért,ráadásul olyan lány volt,akiről itthon senki sem gondolta volna.Elmondta,engem is izgatott. Nyilván van aki kidobná emiatt. :)
júl. 2. 05:50
 5/5 anonim ***** válasza:
A szomszéd felesége nem dugott feketékkel, hanem velem, és ez engem is izgat.
júl. 10. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

A feleségem alig akar szexelni. Nekem viszont 37évesen is ugyanakkora a libidóm és ugyanolyan potens vagyok mint 20 évesen. Ez normális?

Próbálom nem az orra alá dörgölni és megértem ha ő nem mindig kívánja. Nem szoktam vele veszekedni ez miatt mert tudom, hogy csak roszabb lenne. Próbáltuk megbeszélni többször. Volt, hogy miattam belement de az nem ugyanaz ti is tudjátok. Most abban maradtunk, hogy ő...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!