Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Régebben a társkeresőkről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebben a társkeresőkről könnyebben lehetett szeretőt találni?

Figyelt kérdés

Nem változtam semmit alkatra, és kisugárzásra sem, de úgy vettem észre, 10 éve rengeteg nőt felszedtem pl. badoo-ról, és egész csinos, értelmes nőket.

Rögtön a témára is mentek. Egy részükkel megmaradt a kapcsolat, de nincs összejárás.

Mostanában semmi, csakis csevegni és komoly kapcsolatot keresni vannak fent, még beszélgetni is lehetetlen a legtöbbjével.

Mégha csak én mondanám ezt, de sokan erre panaszkodnak, eltűntek a hamar kapható nők. Ami egyrészt szép és jó, nem is panaszkodás, de mi okozta ezt?

Hozzáteszem, van szeretőm. 37/F

júl. 1. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó hogy volt ilyen időszak 😃 Én csak az utóbbit tapasztalom. 32/f
júl. 1. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy kezdik az ismerkedést.

Szia, jössz dugni?

Vagy szia, találkozzunk egy kávéra és közös szimpátia esetén jöhet több is.

júl. 2. 09:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem akarnak ezek kv zni sem vagy ha igen akkor nagyrészben csak az ingyen kajára meg délutáni programra mennek,amit tud posztolni majd az insta követöknek . Mondjuk lehet én nem vagyok elég jó pasi hogy ezt csinálják velem nemtudom 🤷
júl. 2. 09:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Talán az hogy a 10 év alatt elkezdtél kopaszodni és felszedtél 20 kilót?
júl. 2. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Àtlagos kinézetű vagyok ami sajnos kevés.
júl. 2. 09:28
 6/6 A kérdező kommentje:
4-es, ellenkezőleg. Nem kopaszodok, dús hajam van. És 18 éves korom óta 65 kiló vagyok. Megvan az összes fogam, az emberek szerint kb. semmit sem változtam. Azóta annyi, hogy lett lakásom, autóm, befektetéseim. Motorgyűjteményem van. Úgyhogy nem tudom, de amit a hozzászólásokban írnak, így van. Sosem voltam prosztó, mindig kedves és törődő voltam, meg is hálálták, de manapság 2 nap után lelépnek, vagy be vannak savanyodva, nem tudják, mit akarnak, titkolóznak, nem árulják a nevüket, még azt sem, hol laknak, mivel foglalkoznak. Hát akkor mit lehet velük kezdeni?
júl. 2. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Hármas szex feálláshoz (2 pasi, 1 nő) milyen oldalakon, társkeresőkön lehet találni fiatalabb harmadikat (pasi)?

Érdemes ismerősi körből próbálkozni vagy inkább ismeretlennel a szerencsésebb?

Lányok! Ti milyen fiúkat húztok jobbra társkeresőkön?

Pl kinézet, képek, bemutatkozás terén mik a fontos szempontok nektek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!