Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy mindenki az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindenki az alacsony vékony barátnőmhöz vonzódik? Én magas vékony vagyok, és szinte a nagyon magas palik is az alacsony barátnőmhöz kezdeményeztek. Csak az alacsonyak a nőiesek?

Figyelt kérdés

júl. 2. 01:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
14%

pfff, ne szállj már el ennyire a csajodtól, ember... :D

Nem, haver, a férfiak leszarják a nők magasságát. Ha kicsit is jól néz ki, mindenki kúrná (nyugi, ehhez nem kell modellnek lennie).

júl. 2. 02:14
 2/23 A kérdező kommentje:

Nem zavar hogy nőnemű vagyok?

Nem férfi! Szöveget tudsz értelmezni!

júl. 2. 02:29
 3/23 anonim ***** válasza:
65%

Az alacsony lányok kissé kislánya bak, akik védelmezhetők, s így vonzóbbak.

Nekem más fontos egy lányon, bejönnek a magas lányok, de én is 196 cm magas vagyok.

Azt nem tudom, milyen különbségek vannak még: mell, haj, alak, mosoly, stb.

49/F

júl. 2. 04:31
 4/23 anonim ***** válasza:
53%

Kétértelmű a kérdésed, én tudok szöveget értelmezni, de te egyértelműen fogalmazni, már nem.

Ennek tükrében, válaszolok mást: nem a magasságoddal lesz probléma.

júl. 2. 04:33
 5/23 anonim ***** válasza:
87%
A magas lányok is lehetnek vonzóak. Csak ennyi a különbség köztetek, hogy magas és alacsony? Nem lehet, hogy viselkedésben vagy megjelenésben vagy kisugárzásban van olyan, ami az alacsonyabb barátnők felé tereli a figyelmet?
júl. 2. 04:34
 6/23 Noren1989 ***** válasza:
75%

Én, alacsony férfiként úgy làttam eddig, hogy a magas nők még magasabb pasit akarnak.

Emiatt egyszerűen kiesünk a egymàs célcsoportjàból 🫠

De persze az is lehet, h nem vagy esztétikus nő, mig a barinőd meg az.

júl. 2. 05:35
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
2. Ne légy idióta, mert nem írtad hogy nő vagy !!!
júl. 2. 06:55
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
* és hetero katagóriába tetted !!
júl. 2. 06:56
 9/23 anonim ***** válasza:
73%

Más a kisugárzása, lehet nőiesebb valami miatt. Nem kell hogy a magassága legyen. Lehet arc, mosoly, emberekhez való hozzáállás, tulajdonságok.

Engem pl. abszolút hidegen hagy egy alacsony vékony nő, ha megszólal és buta/bugyuta a beszéde vagy túl arrogáns vagy férfias. Plusz ha ismerkedni is akarok (nem csak dugnám kategória), akkor számít sok más egyéb is.

F/33

júl. 2. 08:31
 10/23 anonim ***** válasza:
53%
mit jelent az, hogy magas es alacsony cm-ben csak hogy el tudjam kepzelni.
júl. 2. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

A magas pasik miért kezdeményeznek inkább az alacsony barátnőmnél, amikor én is magas nő vagyok?

Mindketten 30 körüliek vagyunk, én 178 cm magas vagyok, a barátnőm 160 cm. Számomra a szintén magas férfiak a vonzóak, ők viszont inkább a barátnőmnél kezdeményeznek. Karcsú vagyok, csinosan öltözködöm, az arcommal sincs szerintem semmi nagy gond. Tény, hogy a barátnőm...

Van olyan nő, akit nem zavar, ha alacsonyabb nála a pasi?

Ha ez nem zavaró, akkor max. mennyivel lehet nálatok alacsonyabb? Sajnos csak 167 centi vagyok, ebből adódóan elég gyenge csajozás terén az önbizalmam, közben viszont a környezetmben nagyon sok 170 feletti lány van, aki tetszik, de nem merek náluk kezdeményezni,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!