Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mindenki az alacsony vékony barátnőmhöz vonzódik? Én magas vékony vagyok, és szinte a nagyon magas palik is az alacsony barátnőmhöz kezdeményeztek. Csak az alacsonyak a nőiesek?

válasza:pfff, ne szállj már el ennyire a csajodtól, ember... :D
Nem, haver, a férfiak leszarják a nők magasságát. Ha kicsit is jól néz ki, mindenki kúrná (nyugi, ehhez nem kell modellnek lennie).
Nem zavar hogy nőnemű vagyok?
Nem férfi! Szöveget tudsz értelmezni!

válasza:Az alacsony lányok kissé kislánya bak, akik védelmezhetők, s így vonzóbbak.
Nekem más fontos egy lányon, bejönnek a magas lányok, de én is 196 cm magas vagyok.
Azt nem tudom, milyen különbségek vannak még: mell, haj, alak, mosoly, stb.
49/F

válasza:Kétértelmű a kérdésed, én tudok szöveget értelmezni, de te egyértelműen fogalmazni, már nem.
Ennek tükrében, válaszolok mást: nem a magasságoddal lesz probléma.

válasza:

válasza:Én, alacsony férfiként úgy làttam eddig, hogy a magas nők még magasabb pasit akarnak.
Emiatt egyszerűen kiesünk a egymàs célcsoportjàból 🫠
De persze az is lehet, h nem vagy esztétikus nő, mig a barinőd meg az.

válasza:

válasza:Más a kisugárzása, lehet nőiesebb valami miatt. Nem kell hogy a magassága legyen. Lehet arc, mosoly, emberekhez való hozzáállás, tulajdonságok.
Engem pl. abszolút hidegen hagy egy alacsony vékony nő, ha megszólal és buta/bugyuta a beszéde vagy túl arrogáns vagy férfias. Plusz ha ismerkedni is akarok (nem csak dugnám kategória), akkor számít sok más egyéb is.
F/33

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mindketten 30 körüliek vagyunk, én 178 cm magas vagyok, a barátnőm 160 cm. Számomra a szintén magas férfiak a vonzóak, ők viszont inkább a barátnőmnél kezdeményeznek. Karcsú vagyok, csinosan öltözködöm, az arcommal sincs szerintem semmi nagy gond. Tény, hogy a barátnőm...
Ha ez nem zavaró, akkor max. mennyivel lehet nálatok alacsonyabb? Sajnos csak 167 centi vagyok, ebből adódóan elég gyenge csajozás terén az önbizalmam, közben viszont a környezetmben nagyon sok 170 feletti lány van, aki tetszik, de nem merek náluk kezdeményezni,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!