Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok Őszintén előfordult,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Őszintén előfordult, hogy egy hosszabb kapcsolatban az együttlétek egy idő után kiszámíthatóvá válik minden?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy rossz lenne, inkább csak eltűnik az a plusz izgalom, ami az elején természetes volt.

Ilyenkor jön az a pont, amikor az ember érzi, hogy valamit jó lenne változtatni, de nem feltétlen tudja, hogy mit.

Ti ilyenkor mit csináltok, mit hoznátok be plusz?

júl. 2. 09:59
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Nekem 2 évnél hosszabb kapcsolatom még nem volt, de a szex már pár hónap után ilyenné válik számomra. Nálam semmi nem tudja überelni az újdonság varázsát, semmilyen trükk vagy extra dolog nem ad olyan izgalmat, mint mikor először vagy csak alkalmi jelleggel szexelsz valakivel. Nem is tudnám elképzelni, hogy 5-10+ évig ugyanazzal az emberrel szexeljek. Baromi unalmas lehet (legalábbis nekem, annak nem, aki az állandóságot szereti).
júl. 2. 10:53
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
#1-es szívemből szóltál. Sajnos sokan vannak, akik nem értik ezt meg, illetve inkább szenvednek...
júl. 2. 11:00
 3/10 A kérdező kommentje:

Szerintem amit érzel, az az újdonságnak a hatalmas varázsa, ami az elején mindent felülmúl. De ez elmúlik pár hónap után....

Lehet az is, hogy nem maga a hosszú kapcsolat lenne unalmas, hanem egyszerűen eddig nem volt olyan ember, vagy nem akart nagyon új dolgokat kipróbálni..

júl. 2. 11:10
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

De én nem akarok új dolgokat kipróbálni, én új pasikat akarok kipróbálni :D

júl. 2. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:
16%
#4 privátcunami
júl. 2. 11:13
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

4!

Gyere, probálj ki egy párt 😁😉

júl. 2. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

20 év után (40 felettiként) olyan intenzív,izgalmas, sokszor kiszámíthatatlan lett a szexuális életünk mint még soha. Sok hullámvölgyön vagyunk túl, de ez természetes egy ilyen hosszú kapcsolatban.

Voltak unalmas éveink is,ahol nem a szex volt az elsődleges, de az elmúlt 4 év mindent überel.

44N

júl. 2. 14:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Ezt hogyan sikerült elérni ?
júl. 2. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

Őszinte kommunikàcióval+ minden rezdülését ismerjük már a másiknak. +Felnőttek a gyerekek és sokkal több időnk jut egymásra és magunkra is.

Minden ember változik minden téren, szexuálisan is. Elmondtuk egymásnak mik azok az új dolgok amik érdekelnek.

7es voltam

júl. 2. 17:19
 10/10 anonim ***** válasza:
44%
#4: Ez nagyon jó volt, megnevettettél! :-)
júl. 3. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Régi nyugalmas, kiszámítható kapcsolat újraébresztése vagy új fellángolás megélése?!

Hosszú a háttértörténet, de egy kérdést nem tudok megválaszolni magamnak. HASONLÓ TÖRTÉNETEK, TAPASZTALATOK TALÁN SEGÍTENI TUDNÁNAK NEKEM: Vissza a régi megszokott, viszonylag jól működő, stabil, szerető kiszámítható exhez Magyarországon VAGY Belevágni egy...

Kifejezetten zavar, hogy az emberi interakciók mennyire kiszámíthatatlanok. Vajon létezik-e racionális, algoritmikus módszer a szociális kapcsolatok optimalizálására?

A minap megpróbáltam új barátokat szerezni, ami persze katasztrofálisan végződött. Egy kávézóban ültem, és egy komplex valószínűségi modellt próbáltam kidolgozni a lehetséges beszélgetésindítók hatékonyságára vonatkozóan, amikor egy hozzám közel ülő hölgy megkérdezte,...

Mire vezethető vajon vissza, hogy a depressziós lányok vonzanak? Minél súlyosabb annál jobban tudok hozzá kapcsolódni biztonságos érzéssel. Pedig...

Akik pedig mentálisan rendben vannak, bennük nem látom a partnert, csak hogy nem külön világok számomra.

Tinderen lehet olyat hogy csak egyéjszakás kapcsolatot keresek, érzelem mentesen?

Ha igen, biztonságos ez nőként? Ki lehet fogni kiszámíthatatlan örülteket?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!