Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Őszintén előfordult, hogy egy hosszabb kapcsolatban az együttlétek egy idő után kiszámíthatóvá válik minden?
Nem arról van szó, hogy rossz lenne, inkább csak eltűnik az a plusz izgalom, ami az elején természetes volt.
Ilyenkor jön az a pont, amikor az ember érzi, hogy valamit jó lenne változtatni, de nem feltétlen tudja, hogy mit.
Ti ilyenkor mit csináltok, mit hoznátok be plusz?

válasza:

válasza:Szerintem amit érzel, az az újdonságnak a hatalmas varázsa, ami az elején mindent felülmúl. De ez elmúlik pár hónap után....
Lehet az is, hogy nem maga a hosszú kapcsolat lenne unalmas, hanem egyszerűen eddig nem volt olyan ember, vagy nem akart nagyon új dolgokat kipróbálni..

válasza:#3
De én nem akarok új dolgokat kipróbálni, én új pasikat akarok kipróbálni :D

válasza:20 év után (40 felettiként) olyan intenzív,izgalmas, sokszor kiszámíthatatlan lett a szexuális életünk mint még soha. Sok hullámvölgyön vagyunk túl, de ez természetes egy ilyen hosszú kapcsolatban.
Voltak unalmas éveink is,ahol nem a szex volt az elsődleges, de az elmúlt 4 év mindent überel.
44N

válasza:Őszinte kommunikàcióval+ minden rezdülését ismerjük már a másiknak. +Felnőttek a gyerekek és sokkal több időnk jut egymásra és magunkra is.
Minden ember változik minden téren, szexuálisan is. Elmondtuk egymásnak mik azok az új dolgok amik érdekelnek.
7es voltam

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hosszú a háttértörténet, de egy kérdést nem tudok megválaszolni magamnak. HASONLÓ TÖRTÉNETEK, TAPASZTALATOK TALÁN SEGÍTENI TUDNÁNAK NEKEM: Vissza a régi megszokott, viszonylag jól működő, stabil, szerető kiszámítható exhez Magyarországon VAGY Belevágni egy...
A minap megpróbáltam új barátokat szerezni, ami persze katasztrofálisan végződött. Egy kávézóban ültem, és egy komplex valószínűségi modellt próbáltam kidolgozni a lehetséges beszélgetésindítók hatékonyságára vonatkozóan, amikor egy hozzám közel ülő hölgy megkérdezte,...
Akik pedig mentálisan rendben vannak, bennük nem látom a partnert, csak hogy nem külön világok számomra.
Ha igen, biztonságos ez nőként? Ki lehet fogni kiszámíthatatlan örülteket?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!