Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nehéz lehet találni egy kiéhezett, elhanyagolt milfet csakis alkalmi szexre?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A körülményektől függ. Nekem volt, hogy egyszerre volt 3-4 is, máskor fél évig semmi. Most sincs nagyon sikerélmény. Vagyis lenne olyan, aki jönne, de vele 10 éve voltam, és azóta meghízott, már nem vonz a dolog. (54 éves).
Nő az rengeteg van, csak a körülmények teszik nehézzé a dolgokat.
Vagy a távolság, vagy épp ha a férfinak nincs jogsija, kocsija. Vagy fontos, ha a férfi nem vonzó jelenség, és mellé még buta prolin viselkedik.
Türelmesnek kell lenni, márpedig a mai világban egyre kevesebben azok. Pl. nekem munka után bármikor jó lett volna, mert ráérek, amire akarok. A nők 90%-a körülményes, de nagyon. Most itt vannak az unokák, ő fél odáig vezetni, most a lányával vásárol, most jöttek a szobafestők, most családi rendezvényen van, most ballagásra megy... És nem kamuztak, valóban mindig dolguk van a nőknek, nem lehet őket leakasztani a szögről, ahogy a férfiak szeretnék. Nekem nagyon sok szexkapcsolatom volt, de kevés volt, aki általában ráért azonnal. Na, és mintha a nők 10-15 éve jobban odaadták volna magukat. Jó párral 1 hét után már szex volt. Most titkolóznak, társkerősőről nem mennek messengerre, sok a nevét nem árulja el, tereli a beszélgetést felszínes témák felé, sótlan. (Persze 10-15 éve nem fért boldog-boldogtalan internethez, kevesebb volt a zaklató, a degenerált)
Aki olyan munkahelyen dolgozik, ahol sok a nő, ott lehet találni inkább. Interneten halál, kamuprofilok ezerrel, meg a nagyon-nagyon vicces, ronda, 55-60-as nők. Dekoratív, értelmes nagyon kevés van.
Beszélgetni szeretnek velem, és amúgy szerettek a nők, nem változott a kinézetem, csak ellaposodott szerintem a dolog. 37/F

válasza:Interneten egyre nehezebb, mert a nők egyre jobban tartanak az idegenektől, 10-15 éve ez nem volt ennyire kirívó. Valamint sok a kamuprofil.
Munkahelyen a legkönnyebb, vagy baráti társaságban, azaz élőben.
Ha valaki férfiakkal teli munkahelyen dolgozik, nem barátkozós, és átlagos, vagy rosszabb kinézetű, akkor bukta az egész.
További kérdések:
Fordított esetben a nyaláshoz hasonlóan.
Most volt a halftime showban
Nekem eddig csak 3 alkalmi kapcsolatom volt. Normális kapcsolatban kb bármennyi szex vagy, bármikor amikor megkívánja az ember a barátnőjét lehet szexelni vagy sokszor mondanak nemet a lányok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!