Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom csak felöltözve engedik, hogy megfogjam a melleit. Max. melltartó, de általában plus blúz is. Ha Metelen, hozzájuk sem érhetek. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
júl. 2. 16:36
1/13 anonim 

válasza:

válasza:Mióta vagytok együtt? Még szégyenlős lehet
2/13 A kérdező kommentje:
1es 2 hónapja
júl. 2. 16:49
3/13 anonim 

válasza:

válasza:Nem szereti ha fogdossák. Én se szeretem, kerestem olyan férfit, akinek ez így megfelel.
4/13 Gézu5 

válasza:

válasza:Ő nem mondott semmit , hogy miért is?
Lehet félti , hogy elkopik:)
5/13 Gézu5 

válasza:

válasza:Próbáld óvatosan ruhán kersztül izgatni, hátha rákap az ízére
6/13 anonim 

válasza:

válasza:Ez elég gáz. Ha valóban szeretne, nem tenne ilyent.
7/13 anonim 

válasza:

válasza:Látad az ikreket meztelen vagy szexelni is melltartóban fog? Ha jól sejtem nagyobbak a mellei...
8/13 anonim 

válasza:

válasza:És miért nem kérdezed meg tőle? Ez nem normális, úgyhogy mi ezt honnan tudjuk?
10/13 A kérdező kommentje:
7es nagyok a mellei
júl. 3. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Hogy bírják ki a forgalmi oktatók,ha szexi lányok alig felöltözve ülnek mellettük?
Gondolok én itt a fiatal csajokra, akik cicivillantós top és rövidgatyában ülnek be a férfi oktatók mellé. Hogy kezelik ezt? Tudtok sztorikat mesélni.
Fiúk! Volt már hogy felöltözve a csaj egész jól nézett ki, de mikor levetkőzött előjöttek azok a bizonyos a ruha "ápol eltakar" hiányosságok? Mik...
Néhány csaj tökélyre fejlesztette hogy a semmiből a maxot kihozza ilyenformán. Aztán van a nagy csattanás amikor kiderül a pőre igazság.
Beteges az a pasi aki azt kéri a női partnerétől,miközben ő felöltözve van, hogy a közös otthonunkban folyamatosan meztelenül, vagy maximum egy tangában közlekedjen?
Pár hónapja költöztünk össze a barátommal, és az a mániája, hogy meztelenül mászkáljak a lakásban amikor otthon vagyok, vagy amikor menszeszem van akkor max. sima bugyi vagy tanga. Közben ő felöltözve marad, miközben minden normálisan történik, beszélgetünk, filmezünk,...
Srácok!
Szeretitek ha anyukátokat megnézik a strandon más srácok?
Vagy akárhol ha kicsit szexin van felöltözve.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!